- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
How to compile game ?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
login and password from the config does not match the data in the databaseWhen i build db i have this
Where im must chenge in Source db to works fine?
- Konular
- 13
- Online süresi
- 10d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 916
- DevLira
- 3
Sayın arkadaşım uzun zaman sonra gördüm bu yazıyı Ben KADİR AYAS lakin ben Tayfun Çiçek denilen kişiyle beraber dehilim ayrıca kimsenin çalışanı değilim eher bunu diyen varsa ispat etmekle yükümlüdür...@AntikPala çok ısrar ettiği için gerçeği açıklıyorum. Sağda solda adı geçen Lanitanius Game, M2M, Mester To Magic, Kadir Aras, Tayfun Çiçek bunlar hep bana bağlı çalışan adamlardır. 2013 yılında hungar oyunu olan M2M'yi ben kendim açtım tek sahibi benim. Tıpkı 2001'de Orjinal Metin2'ye start verdiğim gibi. Ymir firmasının başı bendim. Fakat ymirde 2-3 tane çakal gördüm. Bu yüzden oyunu Gameforge şirketine satıp takılmaya başladım. Bugün gelinen noktada görüyorum ki açtığım oyun bayağı bir kavgaya sebep olmuş. Gerek yok arkadaşlar. @AntikPala zaten size bu dediklerimin gerçek olduğunu caps-kanıtlarla kanıtlayacaktır. İyi günler dilerim. buraya kadar okuyan valla adamdır sallarken nasıl sallayacağımı düşündüm baya
Ben şunu diyeyim burada @teatone yani Tayfun çiçek ile beraber M2M oyununu açmak istedik beraberce anlaşamadık ayrıldık 2018 yılında o zamandan sonra kendisi ile asla bir iş yapmadım. Bu Forumda olan kimseninde çalışanıda değilim ayrıca kimseye de çalışmadım ücret karşılığı sadece harita tasarımları yaptım oda müşterilerime...
Lütfen yazınızı düzeltin sizi tanımıyorum ve sizinle çalışmam olmadıği gbi birkez daha diyorum sizin adınıza bağlı bir çaslışan değilim kimse ilede çalışmadım kimsenin elemanıda değilim bilmem anlata bildim mi...?
Ayrıca M2M asla senin oyunun değil Macaristanlı birileri tarafından laniatus Production firması adı altında Maceristanda açılan metin2 oyununa giydirilerek yapılmış bir Private Server ve oyun hala açık
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adında buradaki adresten indirip oynaya bilirsiniz...Benim sadece
-
-
oyunlarının harmanlanmiş şekli ile bir oyun açmaktı elimde olan dosyalar 2019 kasım ayının son versiyonları ile beraber ... Fakat Projeme ara verdim ve forumdan ,da uzaklaştım arasıra giren biriyim oda nadirenMagictoMaster oyunu ile asla alakam ve tayfun çiçekle de asla bağlantım yoktur....
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
where to find loca.cfg and change client encoding?
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
how to unpack item proto ?
How to compile game ?
Ekli dosyayı görüntüle 83055
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)