HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
vlla 15,000 tl 1510 küsur euro yaptığı için pek bi geçerliliği olcağını sanmıyom 15,000 euroda zaten bi ülkeyi gezmek için yeterince fazla bn kur farkını tam düşünemedim ama en aşa bi 3,500 / 4,000 euro civarı gider sanırım buda en alt sınırda olur.15k euro mu tl mi
gezicez alt tarafı o paraya araba alır ülkeye geri döneriz hacı .dvlla 15,000 tl 1510 küsur euro yaptığı için pek bi geçerliliği olcağını sanmıyom 15,000 euroda zaten bi ülkeyi gezmek için yeterince fazla bn kur farkını tam düşünemedim ama en aşa bi 3,500 / 4,000 euro civarı gider sanırım buda en alt sınırda olur.
gezicez eğlenicezde bnm gezmem eğlenmem öle mazbut bi adanalı genç gibi olmaz gidiceğimiz yerlere su gibi para vermek gerekiyo.gezicez alt tarafı o paraya araba alır ülkeye geri döneriz hacı .d
ben mazbut adanalı genç gibi eğlenirimgezicez eğlenicezde bnm gezmem eğlenmem öle mazbut bi adanalı genç gibi olmaz gidiceğimiz yerlere su gibi para vermek gerekiyo.
Aramızda 1 km msfe bırakarak gezeriz ozaman ylnızben mazbut adanalı genç gibi eğlenirim
SADFGFŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)