noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2021 yılında saldırı yapmakla tehdit etmek tam bir omega lul

bu arada thanks for sharing

rqBuIGR.png
Engin yaşıyormu daha milat projesinde map eklemesinden tut silah eklemeye kadar gosterirdim şimdi kıymete mi geçmiş bu sözde m2m şeysinin yaninda

alıntıla icine yazmişin :D

@teatone süslü tayfun
sedat pekerin geldi, konuşmamı ister misin ? :)

Boş yere bu fotoğrafları atma, eğer bunu inkar edecek olsam zaten silerdim ve o mesajı okuyamazdın. Bu kadar cahil ve sevimsiz görünme.

Verdiğin dosyalar, V2.7 sürümüdür, ve bir ton hata ve soruna sahiptir. Ben bu dosyaların şu an tek ve gerçek sahibi oluyorum anlatabildim mi bilemiyorum, fakat giriş yapıp discord'da nasıl bir bozuntu yaşadığını gördükçe inan ben de çok keyif alıyorum. Bu arada Phoenix2 sunucusunu da kapatan ben oldum :) Kontrol edersen bir hüsrana daha uğrayacağından emin olabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 59323

Gerçekten tam bir zavallısın sadece, senin gibi şahsiyetler yüzünden bu ülkede oyun projeleri başlamıyor, başlasa da bitiyor. Çünkü sadakat ve onurdan senin gibi insanların anladığı şey (işi görüldüğü noktaya kadar) olandır.

M2M Konusunda ne kadar ciddi olduğumu göreceksin, sen hiç merak edip (varsa) kafanı ağrıtma.

Şimdi de keyif almaya devam et, ben keyif alacağım günü net bir şekilde zamanı gelince sana göstereceğim.
Tek ve gerçek sahibiyim ney ya ondan bundan aldığın dosyaların tek ve gerçek sahibimi oluyorsun (varsa) kafan bu kadarmı çalışıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri