HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben XenForo 2. için forum teması dolayısıyla benim üreme 2004 çapında popüler oldu (5 Haziran yana besteciler-çin foruma değiştirildi önceden karşı-strike çin forum, 2021) CS-CN, benim nostalji Bu sürüm değil çerçeveler gerektirir, ancak özel bir çerçeve eklentisinin yanı sıra bu temanın başka bir sürümünü yayınlayacağım (XenForo 2'yi daha fazla 2. nokta sürüm yükseltmeleriyle benimserken işleri daha basit hale getirmek için).
Bağımsız sürüm ücretsizdir ancak çerçeve sürümü ücretli bir eklenti olarak halka açık olduğu sürece bakımı yapılmayacaktır . O zamandan beri, bu bağımsız sürümü kendiniz değiştirebilir ve bakımını yapabilirsiniz, ancak lütfen yazılı iznim olmadan yeniden yayınlamayın. Personel çubuğundaki değişikliklerle ilgili
şüpheleriniz varsa SSS bölümüne bakın. (denetim menüleri, vb.).
// Forumindex:
// Forum ekranı:
// Site yöneticilerinin tercih ettikleri postbit düzenini değiştirmesine izin ver:
// vB3 modern dikey postbit düzeni:
// Klasik yatay postbit düzeni:
TARİHÇE
Orijinal tema renk paleti, yerleşik stil 007pig tarafından yapılan NewvBB 2004'ten (yalnızca vBulletin 3.0.x'in sıfırlanmış bir marka sürümü) idi.
newvbb - rip, ya da ne? Community Lounge
vbulletin.org
(Temayı manuel olarak vBulletin 3.8 sürümlerine taşıdıktan sonra bilgisayarımdan alınan ekran görüntüsü.)
CSCN'nin site yöneticilerinden biri olan "xgao", temayı yeni bir krom rengiyle değiştirdi (2004):
(WebArchive, vBulletin forum simgelerini ve logolarını önbelleğe almıyor.)
Link:
Virüs Total:
Bağımsız sürüm ücretsizdir ancak çerçeve sürümü ücretli bir eklenti olarak halka açık olduğu sürece bakımı yapılmayacaktır . O zamandan beri, bu bağımsız sürümü kendiniz değiştirebilir ve bakımını yapabilirsiniz, ancak lütfen yazılı iznim olmadan yeniden yayınlamayın. Personel çubuğundaki değişikliklerle ilgili
şüpheleriniz varsa SSS bölümüne bakın. (denetim menüleri, vb.).
Uyarı : Bu tema (bağımsız sürüm), daha önce burada yayınlanan bazı modlarımı ek değişikliklerle içeriyor. Bu temayı kullanacaksanız lütfen olası çatışmalara dikkat edin.
VİTRİNSafari Kullanıcılarına: Bu tema, istenmeyen gölge kopyalarını telafi etmek için 「.blockMessage.blockMessage--none」all:unset」 olarak ayarlar. Ancak bu, Safari'nin iç içe geçmiş tüm alt içeriğinin metin renginin #000000 renginde işlendiği hatasını (Safari 13.1'de test edilmiştir) tetikler:
193171 - currentcolor mirasından için css renkli-4 davranışı uygulamak
bugs.webkit.org
Bu hata macOS 11.0.x ve iOS 14'te zaten düzeltildiğinden, bu tema onunla herhangi bir uyum sağlamayacaktır. Eski sistem kullanıcılarının Chrome veya FireFox (gerekirse ESR) kullanması gerekir.
Genişletmek için tıklayın...
// Forumindex:
// Forum ekranı:
// Site yöneticilerinin tercih ettikleri postbit düzenini değiştirmesine izin ver:
// vB3 modern dikey postbit düzeni:
// Klasik yatay postbit düzeni:
TARİHÇE
Orijinal tema renk paleti, yerleşik stil 007pig tarafından yapılan NewvBB 2004'ten (yalnızca vBulletin 3.0.x'in sıfırlanmış bir marka sürümü) idi.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
newvbb - rip, ya da ne? Community Lounge
vbulletin.org
(Temayı manuel olarak vBulletin 3.8 sürümlerine taşıdıktan sonra bilgisayarımdan alınan ekran görüntüsü.)
CSCN'nin site yöneticilerinden biri olan "xgao", temayı yeni bir krom rengiyle değiştirdi (2004):
(WebArchive, vBulletin forum simgelerini ve logolarını önbelleğe almıyor.)
Link:
Virüs Total:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)