bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Animasyonlu Silah DDS Görünmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 963XD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 708

963XD

Level 1
Üye
Konular
5
Çözüm
3
Online süresi
3d 20h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 11 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
35
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Yukarıdaki konuda bulunan animasyonlu silahları eklerken sorun yaşıyorum. Silahların animasyonu gözüküyor fakat sanırım dds leri okumadığından aşağıdaki şekilde silahlar beyaz gözüküyor.
Direkt efekt olarak eklendiği için herhangi bir gr2 dosyası elimde yok. Dolasıyla dds yi atmam gereken konumu bilmiyorum, pack içine dosyada verilen şekilde attım.
Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

sorun.png

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Merhaba,
Yukarıdaki konuda bulunan animasyonlu silahları eklerken sorun yaşıyorum. Silahların animasyonu gözüküyor fakat sanırım dds leri okumadığından aşağıdaki şekilde silahlar beyaz gözüküyor.
Direkt efekt olarak eklendiği için herhangi bir gr2 dosyası elimde yok. Dolasıyla dds yi atmam gereken konumu bilmiyorum, pack içine dosyada verilen şekilde attım.

doku yolu mde içinde yazar

D:\ymir work\item\weapon\DevilSetByDzekon.dds eğer doğru yoldaysa klasör isimleri dahil dds ismindeki büyük harfleri küçültün.
Merhaba,

D:\ymir work\item\weapon\DevilSetByDzekon.dds eğer doğru yoldaysa klasör isimleri dahil dds ismindeki büyük harfleri küçültün.

Çözüm

Çok teşekkürler. Büyük harfleri küçültünce sorun çözüldü. MDE dosyalarını açamıyorum nedense o yüzden bakamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri