quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Animasyonlu Silah DDS Görünmeme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 963XD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 711

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,
Yukarıdaki konuda bulunan animasyonlu silahları eklerken sorun yaşıyorum. Silahların animasyonu gözüküyor fakat sanırım dds leri okumadığından aşağıdaki şekilde silahlar beyaz gözüküyor.
Direkt efekt olarak eklendiği için herhangi bir gr2 dosyası elimde yok. Dolasıyla dds yi atmam gereken konumu bilmiyorum, pack içine dosyada verilen şekilde attım.
Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

sorun.png

Çözüm
Merhaba,
Yukarıdaki konuda bulunan animasyonlu silahları eklerken sorun yaşıyorum. Silahların animasyonu gözüküyor fakat sanırım dds leri okumadığından aşağıdaki şekilde silahlar beyaz gözüküyor.
Direkt efekt olarak eklendiği için herhangi bir gr2 dosyası elimde yok. Dolasıyla dds yi atmam gereken konumu bilmiyorum, pack içine dosyada verilen şekilde attım.

doku yolu mde içinde yazar

D:\ymir work\item\weapon\DevilSetByDzekon.dds eğer doğru yoldaysa klasör isimleri dahil dds ismindeki büyük harfleri küçültün.
Merhaba,

doku yolu mde içinde yazar

D:\ymir work\item\weapon\DevilSetByDzekon.dds eğer doğru yoldaysa klasör isimleri dahil dds ismindeki büyük harfleri küçültün.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri