HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba ben 2010 yılında bu foruma katıldım 2014 yılında yönetim e aday oldum ve yaklaşık 5 ay yönetimde görev yaptım işim gereği bırakmak zorunda kaldım herkese verilen fahri üyelik bana neden verilmedi lütfen saygıdeğer adminlerden araştırılıp düzeltmelerini istiyorum
2. Sorum yaklaşık 4500 foruma yararlı paylaşımım mevcut fakat bunun birçoğuna artık erişim sağlayamıyor um ve tekrardan foruma yani evime döndüm artık buralardayım tüm eski üyelere selamlarımı iletiyorum
2. Sorum yaklaşık 4500 foruma yararlı paylaşımım mevcut fakat bunun birçoğuna artık erişim sağlayamıyor um ve tekrardan foruma yani evime döndüm artık buralardayım tüm eski üyelere selamlarımı iletiyorum
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Fahri üyelik moderatör ve üst rütbelerde görev yapıp ayrılan kişilere verilmektedir.
Siz 04.04.2014 tarihinde moderatör olmuşsunuz ve olduğunuz gün görevi bırakmışsınız bu yüzden de fahri üyelik verilmemiş.
Tekrar hoş geldiniz.