- Konular
- 37
- Online süresi
- 6h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir bu işlere uzak kaldım, ve şuan sadece zevk aldığım için files düzenlemek istiyorum.
sizce nasıl bir yol izlemeyelim?
1) -1-99 files düzenlemek istiyorum hangi filesi altyapı olarak kullanmalıyım veya böyle birşey mümkün mü buna uygun temiz bir files açık olarak paylaşılıyor mu mümkünse files önerir misiniz?
2) Bu filesi buldukdan sonra o filesi nasıl çalıştırmalıyım bildiğimiz metin2 serveri satan bilişim şirketlerinden mi sunucu almalıyım yoksa metin2 ile alakası olmayan bir firmadan sunucu kiralayıp oraya mı kurmayalım?
cevaplarsanız çok sevinirim.
sizce nasıl bir yol izlemeyelim?
1) -1-99 files düzenlemek istiyorum hangi filesi altyapı olarak kullanmalıyım veya böyle birşey mümkün mü buna uygun temiz bir files açık olarak paylaşılıyor mu mümkünse files önerir misiniz?
2) Bu filesi buldukdan sonra o filesi nasıl çalıştırmalıyım bildiğimiz metin2 serveri satan bilişim şirketlerinden mi sunucu almalıyım yoksa metin2 ile alakası olmayan bir firmadan sunucu kiralayıp oraya mı kurmayalım?
cevaplarsanız çok sevinirim.