Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı alt yapı files seçimi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuna1866
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 947

tuna1866

Level 4
TM Üye
Konular
37
Online süresi
6h 30m
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
81
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir bu işlere uzak kaldım, ve şuan sadece zevk aldığım için files düzenlemek istiyorum.
sizce nasıl bir yol izlemeyelim?
1) -1-99 files düzenlemek istiyorum hangi filesi altyapı olarak kullanmalıyım veya böyle birşey mümkün mü buna uygun temiz bir files açık olarak paylaşılıyor mu mümkünse files önerir misiniz?
2) Bu filesi buldukdan sonra o filesi nasıl çalıştırmalıyım bildiğimiz metin2 serveri satan bilişim şirketlerinden mi sunucu almalıyım yoksa metin2 ile alakası olmayan bir firmadan sunucu kiralayıp oraya mı kurmayalım?
cevaplarsanız çok sevinirim.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir bu işlere uzak kaldım, ve şuan sadece zevk aldığım için files düzenlemek istiyorum.
1) -1-99 files düzenlemek istiyorum hangi filesi altyapı olarak kullanmalıyım veya böyle birşey mümkün mü buna uygun temiz bir files açık olarak paylaşılıyor mu mümkünse files önerir misiniz?
2) Bu filesi buldukdan sonra o filesi nasıl çalıştırmalıyım bildiğimiz metin2 serveri satan bilişim şirketlerinden mi sunucu almalıyım yoksa metin2 ile alakası olmayan bir firmadan sunucu kiralayıp oraya mı kurmayalım?
bana sorarsan razunıng v4 alt yapı fıles kullanabılırsın
ve bu ısı cıdden meslek halıne getırmıs kapsamlı sırketlerden server almanı tavsıye ederım
Eğer geliştirici olarak bir server düzenleyeceksen localhost olarak kurman daha iyi olur kendi bilgisayarını sanal sunucuya çevirebilirsin boşuna sunucu kiralamazsın keyfine göre girip düzenlersin filesi gelişltirirsin files kurulumu hakkında yararlı bir konu buldum buradan yardım alabilirsiniz.

Eğer geliştirici olarak bir server düzenleyeceksen localhost olarak kurman daha iyi olur kendi bilgisayarını sanal sunucuya çevirebilirsin boşuna sunucu kiralamazsın keyfine göre girip düzenlersin filesi gelişltirirsin files kurulumu hakkında yararlı bir konu buldum buradan yardım alabilirsiniz.

teşekkürler

maxmi33 , razuning v4 'e bakabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri