Cevaplandı alt yapı files seçimi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuna1866
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 947

tuna1866

Level 4
Konular
37
Online süresi
6h 30m
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
81
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar, ben uzun süredir bu işlere uzak kaldım, ve şuan sadece zevk aldığım için files düzenlemek istiyorum.
sizce nasıl bir yol izlemeyelim?
1) -1-99 files düzenlemek istiyorum hangi filesi altyapı olarak kullanmalıyım veya böyle birşey mümkün mü buna uygun temiz bir files açık olarak paylaşılıyor mu mümkünse files önerir misiniz?
2) Bu filesi buldukdan sonra o filesi nasıl çalıştırmalıyım bildiğimiz metin2 serveri satan bilişim şirketlerinden mi sunucu almalıyım yoksa metin2 ile alakası olmayan bir firmadan sunucu kiralayıp oraya mı kurmayalım?
cevaplarsanız çok sevinirim.

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
bana sorarsan razunıng v4 alt yapı fıles kullanabılırsın
ve bu ısı cıdden meslek halıne getırmıs kapsamlı sırketlerden server almanı tavsıye ederım
1. Turkmmosf var server files kategorisinde sabit. Onu altyapı al. Lycan vs kaldır veya devredisi birak.
2. Uzun bi süre localhost da takılırsın zaten. Ondn sonra iyi bi bilisim yada turklokasyon olabilir

ve bu ısı cıdden meslek halıne getırmıs kapsamlı sırketlerden server almanı tavsıye ederım

Çözüm
1. Turkmmosf var server files kategorisinde sabit. Onu altyapı al. Lycan vs kaldır veya devredisi birak.
2. Uzun bi süre localhost da takılırsın zaten. Ondn sonra iyi bi bilisim yada turklokasyon olabilir
Hocam o filese baktım benim kafamdaki oyun 2010 tarzı dümdüz bir 1-99 o filesde eğlenerek öğrenmek ve geliştirme yapmak istiyorum, bahsettiğiniz filesi kullanmam geliştirmeden çok uzun uzun devre dışı bırakma işlemleri ile uğraşacağım gibi geliyor ve bu konuda da çok bilgim olmadığından sorun yaşarım diye düşünüyorum. İkinci olarak ise bilişim şirketinden bahsetmişsiniz, kiraladığımız metin2 serverine bu filesi kurup düzenleme yapıp sonra tekrar çekebiliyormuyum bir sorun yaşamadan? Cevap için teşekkürler.
Bahsettiğiniz filese baktım aklımdaki fikir için uygun gibi görünüyor. Teşekkür ederim

RICA EDERIM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)