Kaynak ikonu

client optimization 2021-07-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan malin493
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu konudaki zaten çöp işe yaramaz denemelik boş filese kurduk martysamaya ama bi halta yaramaz
kullanmaz zaten kimse
herkes kendi ekranında eğleniyor boşver bu kadar takma milleti sal geç ben öyle yapıyorum

bu konudaki zaten çöp işe yaramaz denemelik boş filese kurduk martysamaya ama bi halta yaramaz
kullanmaz zaten kimse
herkes kendi ekranında eğleniyor boşver bu kadar takma milleti sal geç ben öyle yapıyorum

Çok haklısınız, ben iyi niyetle anlatmaya çalıştım. İcraatleri yalnızca laftan ibaret olanlar bir süre önce gürültüyle baskın geldiler(geldiklerini sandılar).
Ben sizlere karşı boşa uğraştığınızı gördüm bu nedenle bu yorumu yaptım. Tekrar söylüyorum size, bu şahıslar kırıntılar ile doymaya çalışan karınca takımı. Konuda bulunan dosyalar, tamamen eksik ve hatalıdır. Bu sistemin GameSDK tarafı mevcuttur.
Sizi de boş yere bu konuda zamanınızdan ettiğim için (en azından kendi adıma) af edersiniz. Gerçekten bu şekilde olmasını istemezdim.

Esen kalın.

Bundan ilerisi yok konuyu kapatmissin haha helal sana zaten bekliyordum bu sayede dosyalarin sahibinide tirtikcilarida tanimis olduk eline saglik adamsin
Yorum yok daha da

Sana verdiğim overfall2 filesında kurulu psm zaten bari login vs değişeydin dur filesi paylaşayım herkes geliştirsin

Bundan ilerisi yok konuyu kapatmissin haha helal sana zaten bekliyordum bu sayede dosyalarin sahibinide tirtikcilarida tanimis olduk eline saglik adamsin

Yorum yok daha da
Dosya sahibimi adam serverinfo düzenlemeyi bilmiyor yabancılardan tırtıklıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)