- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,872
- DevLira
- 33
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Aa ne tesadüfse bu konuda ne eksikse sende onu mu hatalı ekledin :d Bırakın bence şu ayakları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Anlamak için zeka lazım, olmayınca üstelememek lazım. Sen kimsin ki sana ayak yapılsın? Ben bildiğim şeyi söyledim herkes senin gibi tırtıkçı mı? Yapacakları işi doğru yapsınlar diye yorum yaptım hiç şaşırmadım zaten boş ve gevşek konuşmanı görmeye. Neyse bak tıraşına hadi. Ekmek kırıntısı çıktı benden sana fena mı hadi bak işine.
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,305
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,945
- DevLira
- 63
Sen kimsin ki senden ekmek çıkacak bana senelerdir milleti yaşım 40 yaw diye diye avukat cümlelerine kandırmaya kalktın sende biliyordun buradan yani bu forumdan o yardımı istesen ne oldugun belli olacaktıLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Anlamak için zeka lazım, olmayınca üstelememek lazım. Sen kimsin ki sana ayak yapılsın? Ben bildiğim şeyi söyledim herkes senin gibi tırtıkçı mı? Yapacakları işi doğru yapsınlar diye yorum yaptım hiç şaşırmadım zaten boş ve gevşek konuşmanı görmeye. Neyse bak tıraşına hadi. Ekmek kırıntısı çıktı benden sana fena mı hadi bak işine.
- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,872
- DevLira
- 33
Kabullenmek erdemlilik ister gerçi olmayınca olmuyor bir insanda. Yaşım seni niye bu kadar geriyor? Çok mu meraklısın görüntülü sesli konuşmaya? Neyi görmek istiyorsun merak ettiğin bir şey mi var? Sesimden mi çok etkilendin? Tavrımdan mı? Yoksa seni adam yerine koymayıp engeli basmama falan mı tav oldun? Söyle etkilendiğin mahareti ben de hak vereyim sana?Sen kimsin ki senden ekmek çıkacak bana senelerdir milleti yaşım 40 yaw diye diye avukat cümlelerine kandırmaya kalktın sende biliyordun buradan yani bu forumdan o yardımı istesen ne oldugun belli olacaktıGelmişsin burada millete ahkam kesiyorsun aynı konudaki aynı şeyleri sende kullandın Kullandıgın bişeye saygın olsun bari yok yaw sistem benden çıktı yaw benden çalmışlar yaw Böyle devam edin sana dahada prim vermem
Konuşma üslubum seni bu kadar üzüyor mu? Kusura bakma ben senin gibi sokak ağzı konuşmaya alışık değilim. Geçmişim de sağlam geleceğim de çevremde ki insanlar da. Aynı şeyi ben zaten kullanıyorum, ama orada anlattığım şey eksik dosya paylaşımı yapıldığı bu sana niye bu kadar battı?
Yukarı da canlı GIF gösterdim, ilgili kod bloğunun ekli olduğuna dair gözün de mi göremiyor? Beynin gibi anlamak istememesi gibi?
Yahu seni bana adam sıfatıyla tanıtacak üç kişi göster, ikisi FAKE değilse en azından selam verir geçerim. Sen git önce şu aynaya bir bak. Prim vermeyecekmiş haha güleyim, forum gülümsesin.
Konu paylaşımı alanına gelince, insanlara saygı duyulan, gösterdikleri emeğe ve çabaya saygı duyan yöneticilerin bulunduğu forumlarda aktiflik gösteriyorum. Bu yüzden konu açtığım yer farklı olabiliyor. Bu da çok batmış anlaşılan sana.
Seni engelliyorum, mürekkep balığı gibi sadece boyasın, leke olma en azından.
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,305
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,945
- DevLira
- 63
Kabullenmek erdemlilik ister gerçi olmayınca olmuyor bir insanda. Yaşım seni niye bu kadar geriyor? Çok mu meraklısın görüntülü sesli konuşmaya? Neyi görmek istiyorsun merak ettiğin bir şey mi var? Sesimden mi çok etkilendin? Tavrımdan mı? Yoksa seni adam yerine koymayıp engeli basmama falan mı tav oldun? Söyle etkilendiğin mahareti ben de hak vereyim sana?
Konuşma üslubum seni bu kadar üzüyor mu? Kusura bakma ben senin gibi sokak ağzı konuşmaya alışık değilim. Geçmişim de sağlam geleceğim de çevremde ki insanlar da. Aynı şeyi ben zaten kullanıyorum, ama orada anlattığım şey eksik dosya paylaşımı yapıldığı bu sana niye bu kadar battı?
Yukarı da canlı GIF gösterdim, ilgili kod bloğunun ekli olduğuna dair gözün de mi göremiyor? Beynin gibi anlamak istememesi gibi?
Yahu seni bana adam sıfatıyla tanıtacak üç kişi göster, ikisi FAKE değilse en azından selam verir geçerim. Sen git önce şu aynaya bir bak. Prim vermeyecekmiş haha güleyim, forum gülümsesin.
Konu paylaşımı alanına gelince, insanlara saygı duyulan, gösterdikleri emeğe ve çabaya saygı duyan yöneticilerin bulunduğu forumlarda aktiflik gösteriyorum. Bu yüzden konu açtığım yer farklı olabiliyor. Bu da çok batmış anlaşılan sana.
Seni engelliyorum, mürekkep balığı gibi sadece boyasın, leke olma en azından.
Olur olur Tabi Ya onu bunu geçiyorumda hadi bizi kandırdın Allahıdamı kandıracaktın bana engel atmışda Ulen seni engelleyen benim hani engelleyince birini engellediğin kişi adam olmuyormuş ya Ne oluyon sen o halde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 52
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 171
- MmoLira
- 959
- DevLira
- 45
eksik olan kısımları rkPlayer.SetRace(MainChrPacket.wRaceNum); olarak değiştirin, psm'yi de kendinize göre düzenleyin
karakter seçme, yaratma, krallık oluşturma giriş ışınlanma gibi yerlerde çok hızlı çalışmakta
edit: psmyi hala düzenliyorum uyumsuz kısımları sizlerin de düzeltmeniz gerekebilir
karakter seçme, yaratma, krallık oluşturma giriş ışınlanma gibi yerlerde çok hızlı çalışmakta
edit: psmyi hala düzenliyorum uyumsuz kısımları sizlerin de düzeltmeniz gerekebilir
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)