- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba forum okurları bu konuda sizlere Instagram'da Kişi Nasıl Engellenir hakkında yardımcı olacağım.
Instagram, boşta bir veya iki saat geçirmek için harika bir yerdir. Resimlere bakmak, arkadaşlarla sohbet etmek, Hikayeler okumak, Direkt Mesaj yoluyla sohbet etmek ve içinde yaşadığımız bu vahşi dünya hakkında daha fazlasını keşfetmek gerçekten harika deneyimler olabilir.
Sosyal medya insanları bir araya getirmek için kullanılan bir araç olsa da, artık etkileşim kurmak istemediğiniz bazı hesaplar var. Birisinin gönderilerinizi görmesini istemeseniz de aşırı derecede olumsuz biri olsun, Instagram geliştiricileri içerik özelleştirme için birçok seçenek ekledi.
Instagram, bir kullanıcı hesabını engellemek için işlemi oldukça basit hale getirir. Mevcut duruma bağlı olarak, engelleme gerekli olmayabilir. Platformun kullanıcıları için özelleştirilebilir başka seçenekler de var.
Bu eğitim, Instagram'da engellemeyle ilgili olduğundan, önce Instagram'da birini engellemenin temel sürecinden geçeceğiz. Farklı işletim sistemleri biraz farklı görünebileceğinden, adım adım talimatları takip etmek önemlidir. Her yeni güncelleme, süreç için de küçük değişiklikler yapabilir.
Üç seçeneğiniz var, engelleme listenize erişebilir, bir web tarayıcısına
Başka bir seçenek de, engellediğiniz tüm hesapların listesini kendi profilinizden bulmaktır.
Belki de daha iyi bir seçenek, kişinin fotoğraflarınız veya videonuz hakkında yorum yapmasını engellemek olabilir. Soruna neden olan onların yorumlarıysa, yorum ayrıcalıklarınızı ayarlamak, onları tamamen engellemekten daha iyi bir seçenek olabilir. Birisi fotoğraflarınız veya gönderileriniz hakkında yorum yapıyorsa, hedef kitlesini sınırlayabilirsiniz.
Burada ayrıca, rahatsız edici yorumları gizleyen filtreler ve belirli tetikleyici sözcüklerle yorumları gizlemenizi sağlayan manuel bir filtre de dahil olmak üzere, keşfetmek isteyebileceğiniz çeşitli yorum filtreleme seçenekleri vardır.
Instagram, boşta bir veya iki saat geçirmek için harika bir yerdir. Resimlere bakmak, arkadaşlarla sohbet etmek, Hikayeler okumak, Direkt Mesaj yoluyla sohbet etmek ve içinde yaşadığımız bu vahşi dünya hakkında daha fazlasını keşfetmek gerçekten harika deneyimler olabilir.
Sosyal medya insanları bir araya getirmek için kullanılan bir araç olsa da, artık etkileşim kurmak istemediğiniz bazı hesaplar var. Birisinin gönderilerinizi görmesini istemeseniz de aşırı derecede olumsuz biri olsun, Instagram geliştiricileri içerik özelleştirme için birçok seçenek ekledi.
Instagram, bir kullanıcı hesabını engellemek için işlemi oldukça basit hale getirir. Mevcut duruma bağlı olarak, engelleme gerekli olmayabilir. Platformun kullanıcıları için özelleştirilebilir başka seçenekler de var.
Neden Birini Engellemelisiniz?
Instagram'da birini engellemek ideal olarak son çare olmalıdır. Çoğu durumda, olumsuz etkileşimler yalnızca geçicidir. Ancak, bu kesinlikle her etkileşim için geçerli değildir. Davranışları toksik, tetikleyici, uygunsuz veya size psikolojik zarar veriyorsa, başka seçeneğiniz olmayabilir. Hesap kesinlikle spam, bot veya sizi sonsuz DM'lerle taciz ediyorsa, daha fazla iletişimi engellemek isteyebilirsiniz.Bu eğitim, Instagram'da engellemeyle ilgili olduğundan, önce Instagram'da birini engellemenin temel sürecinden geçeceğiz. Farklı işletim sistemleri biraz farklı görünebileceğinden, adım adım talimatları takip etmek önemlidir. Her yeni güncelleme, süreç için de küçük değişiklikler yapabilir.
Instagram Uygulamasını Kullanan Birini Engelleme
- Uygulamayı açın ve büyüteç (arama) simgesine dokunarak rahatsız edici kullanıcının Instagram profiline gidin.
- Uygun hesabı seçtikten sonra sağ üstteki üç noktalı menü simgesini seçin.
- Bu kullanıcının hesabı için çeşitli seçenekler içeren bir menü görünecektir. Engelle'yi seçin .
- Tekrar Engelle'ye basarak uyarıyı onaylayın ve son uyarı göründüğünde Kapat'ı seçin .
Hesabın Engelini Kaldır
Onları tekrar engellemeniz gerekirse, bu kadar kolaydır. Engelleme nihai gibi görünebilir, ancak mutlak değildir - daha sonra her zaman birinin engellemesini kaldırabilirsiniz. Sadece yukarıdakileri tekrarlayın, ancak bunun yerine menüden “Engellemeyi Kaldır”ı seçin.- Uygulamayı açın ve kişinin Instagram profiline gidin.
- Sağ üstteki üç noktalı menü simgesini seçin.
- Görüntülenen açılır menüden Engellemeyi Kaldır'ı seçin.
Üç seçeneğiniz var, engelleme listenize erişebilir, bir web tarayıcısına
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adı] yazabilir veya engellediğiniz kişinin yorum yaptığı ortak bir arkadaşınızdan bir gönderi bulabilirsiniz.Başka bir seçenek de, engellediğiniz tüm hesapların listesini kendi profilinizden bulmaktır.
- Instagram profilinizden üç satırlı menü simgesini seçin.
- Ayarlar'ı seçin .
- Gizlilik'i seçin .
- Engellenen Hesaplar'ı seçin .
- Listeden kişiyi seçin ve Engellemeyi kaldır'ı seçin.
- Engellenen kişinin yorum yaptığı ortak bir arkadaşınızın gönderisine gidin.
- Profillerini ve üç noktalı menü simgesini seçin.
- Yukarıdaki gibi Engellemeyi Kaldır'ı seçin.
Belki de daha iyi bir seçenek, kişinin fotoğraflarınız veya videonuz hakkında yorum yapmasını engellemek olabilir. Soruna neden olan onların yorumlarıysa, yorum ayrıcalıklarınızı ayarlamak, onları tamamen engellemekten daha iyi bir seçenek olabilir. Birisi fotoğraflarınız veya gönderileriniz hakkında yorum yapıyorsa, hedef kitlesini sınırlayabilirsiniz.
- Profilinizi seçin ve Ayarlar menüsünü seçin.
- Gizlilik'i seçin .
- Yorumlar'a dokunun .
- Gönderen Yorumları Engelle'yi seçin .
- Hakkında yorum yapmayı durdurmak istediğiniz kişiyi arayın ve Engelle'yi seçin .
Burada ayrıca, rahatsız edici yorumları gizleyen filtreler ve belirli tetikleyici sözcüklerle yorumları gizlemenizi sağlayan manuel bir filtre de dahil olmak üzere, keşfetmek isteyebileceğiniz çeşitli yorum filtreleme seçenekleri vardır.