Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
link:
vt :
The friend called Umbra4G, I see you very often in global forms, you sell for a fee, take your feet, I warn you
Umbra4G denilen arkadaş senı cok sık global formlarda görüyorum ücretli satıyorsun ayagını denk al benden sana uyarı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
vt :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
The friend called Umbra4G, I see you very often in global forms, you sell for a fee, take your feet, I warn you
Umbra4G denilen arkadaş senı cok sık global formlarda görüyorum ücretli satıyorsun ayagını denk al benden sana uyarı
Cidden Paylastıgın Herseyı Indırıyorum Kaide Alınabılecek seyler paylasıyorsun, Paylasımlarının devamını dıler ıyı gunler dılerım 

zaten özenti bişey paylasmıyorum bakıyorum formda ne eksık tamamlıyorum kendi özel setlerimi bile paylaştım birazdan 600 euroluk weapon armor kusak set paylasıcamCidden Paylastıgın Herseyı Indırıyorum Kaide Alınabılecek seyler paylasıyorsun, Paylasımlarının devamını dıler ıyı gunler dılerım![]()
https://forum.turkmmo.com/konu/3797323-sik-bir-kanat-kostum-ve-sac-stilleri-yeni/
Daha önce paylaşıldığından dolayı kapatıldı.
Daha önce paylaşıldığından dolayı kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)