Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

! TAHT2 | 1-99 | 2010 Tarzı Metin2 serveri oynamaya, o eski heyecanı yeniden yaşamaya ne dersiniz?

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

CenkBeytar

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
67780s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
26
TM Yaşı
5 Yıl 6 Ay 2 Gün
MmoLira
65
DevLira
0
Lonca Turnuva Ödülü
1

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Konu Kilit

Son düzenleme:
EKİBİZİMLE BURDAYIZ

Güzel gibi duruyor, benim beğendiğim discord'da ki kurallarda Küfür'ün ban sebebi olması. Benim için bu kriter çok önemliydi. Daha evvel Nostalji2'de oynamıştım sw files çok iyi olmasına rağmen küfür kıyametten dolayı sw bitti yönetimde çocukça tavırlar vardı. Şimdi yine reklama başlamış.
Yönetim konusunda elsmetin2 olarak iyi bir yönetim gördüm ama ona da çok geç kaldık.
Artık sizi deneme vakti diyorum :)

Bir Soru: Beceri sıfırlama'da 30 lvlden sonra sıfırlama var mı ?
Bir Öneri: Grafik çalışmalarınız çok basit kalmış, eski tr'ye ne kadar benzetirseniz o kadar iyi olur.

Bilader ekibin kim? Benim hesabımda ne işin var? Birde şifre değiştirmiş. Gerçi sayende foruma girdim yıllar sonra😁

Bilader ekibin kim? Benim hesabımda ne işin var? Birde şifre değiştirmiş. Gerçi sayende foruma girdim yıllar sonra😁
Hesabını çalmışlar he :) işe bak kardeş. Bunlar teşkilat teşkilat. Büyük ihtimal girdiğin bir serverdaki şifren ile giriş yapmışlardır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri