Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hocam onun demek istediği bi nevi sen 300 desende karşındaki kişinin o paraya bu işi yapmıycağı gibi bişeyde burda asıl önemli olan daha çok işi yapcak kişinin ne istiyceği yukardada bahsettim ucuz iş yapana inanmıycaksın aşırı bi fiyat biçen birisinede hemen tamam demiyceksinki turkmmoda kazıklanla olasılığı bi hayli yüksek.Ne 300 tlsi dostum fiyat vermedim daha ne salliyorsun
zaten coluk cocuk cok özelden dm atıyor bana sen ekleyemıyormusun dıye basit bişey eklemesı ama miktarı fazla oldugundan ugrasmak ıstemıyorumhocam onun demek istediği bi nevi sen 300 desende karşındaki kişinin o paraya bu işi yapmıycağı gibi bişeyde burda asıl önemli olan daha çok işi yapcak kişinin ne istiyceği yukardada bahsettim ucuz iş yapana inanmıycaksın aşırı bi fiyat biçen birisinede hemen tamam demiyceksinki turkmmoda kazıklanla olasılığı bi hayli yüksek.
İşini iyi yapan varda burdada o kişinin istiyceği fiyatla alakalı sıkıntı çıkacaktır. muhtemelen sen fiyat sölesen az bulunur onlar sölese sende dersin one a**** öle diye orta yolu bulmak açısından yabancılarla anlaşmak daha mantıklı onlar en azından çingene gibi diretmiyo - (büyük bi kısmı)zaten coluk cocuk cok özelden dm atıyor bana sen ekleyemıyormusun dıye basit bişey eklemesı ama miktarı fazla oldugundan ugrasmak ıstemıyorum
Sen bir şey üfleyip okuyorsun sana mı yazdım onu diyen adama yazdımNe 300 tlsi dostum fiyat vermedim daha ne salliyorsun
discord adresım :[DEV AMA 180] ALİ TÜRKOĞLU#8813
Modelleri iletirseniz tane 10tl kostüm 10tl saç modeli total 20tl'den eklemeleri gerçekleştiririm süre konusunda bi şey diyemem
silah fişlerini dahil ederseniz fiyat değişir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)