[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

500 adet köstüm eklenıcek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkoglu33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ne 300 tlsi dostum fiyat vermedim daha ne salliyorsun
hocam onun demek istediği bi nevi sen 300 desende karşındaki kişinin o paraya bu işi yapmıycağı gibi bişeyde burda asıl önemli olan daha çok işi yapcak kişinin ne istiyceği yukardada bahsettim ucuz iş yapana inanmıycaksın aşırı bi fiyat biçen birisinede hemen tamam demiyceksinki turkmmoda kazıklanla olasılığı bi hayli yüksek.

hocam onun demek istediği bi nevi sen 300 desende karşındaki kişinin o paraya bu işi yapmıycağı gibi bişeyde burda asıl önemli olan daha çok işi yapcak kişinin ne istiyceği yukardada bahsettim ucuz iş yapana inanmıycaksın aşırı bi fiyat biçen birisinede hemen tamam demiyceksinki turkmmoda kazıklanla olasılığı bi hayli yüksek.
zaten coluk cocuk cok özelden dm atıyor bana sen ekleyemıyormusun dıye basit bişey eklemesı ama miktarı fazla oldugundan ugrasmak ıstemıyorum

zaten coluk cocuk cok özelden dm atıyor bana sen ekleyemıyormusun dıye basit bişey eklemesı ama miktarı fazla oldugundan ugrasmak ıstemıyorum
İşini iyi yapan varda burdada o kişinin istiyceği fiyatla alakalı sıkıntı çıkacaktır. muhtemelen sen fiyat sölesen az bulunur onlar sölese sende dersin one a**** öle diye orta yolu bulmak açısından yabancılarla anlaşmak daha mantıklı onlar en azından çingene gibi diretmiyo - (büyük bi kısmı)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri