Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek Loaderdan dll dosyasi alma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edim1995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 477

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar bu gunlerde metin2 de 100x denilen çok güzel bir hile var birçok yerde suan fixli ben bir sitede güncellenmiş yani calisir durumda olanini buldum yalnız loader uygulaması olduğu için 1 cliente açılıyor ve kapanma durumunda geri açması uzun zaman aliyor kısaca konuya geleyim bu loader dan dll dosyasını alma gibi bir durumumuz varmidir yardımcı olabilecek birileri varmidir

ben de inceledim ama dosyayi indirmiyor , online olarak buyuk ihtimalle buluttan yukluyor dll i. o yuzden exe nin icinden dll i alamazsin malesef.

Merhaba arkadaslar bu gunlerde metin2 de 100x denilen çok güzel bir hile var birçok yerde suan fixli ben bir sitede güncellenmiş yani calisir durumda olanini buldum yalnız loader uygulaması olduğu için 1 cliente açılıyor ve kapanma durumunda geri açması uzun zaman aliyor kısaca konuya geleyim bu loader dan dll dosyasını alma gibi bir durumumuz varmidir yardımcı olabilecek birileri varmidir
caus.pl derlenmıs calısan surumu paylasıldı bı goz atabılırsınız

konu https://forum.turkmmo.com/konu/3805001-source-c4usmultihack-metin2-gameforge-servers/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri