xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Visual Studio 2019 İle Alakalı Bir Hata (C1047)

Zeyrek Game

Nam-ı Diğer Gcc
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
70
Çözüm
49
Online süresi
4mo 14d
Reaksiyon Skoru
712
Altın Konu
7
TM Yaşı
6 Yıl 2 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
201
MmoLira
12,802
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun aleyküm arkadaşlar, benim kenarda duran bir pc vardı bir süredir kullanmıyordum şimdik kullanmam gerekti ve şuanda client src buildlerinde resimde gördüğünüz hatayı alıyorum ve daha önce bu pc'de bu src'leri rahatlıkla buıld alıyordum. SRC'lerden kaynaklı bir durum değil sürüm falan saçmalıkları yani aynı src'leri öteki pc'de build alabiliyorum. Çözümünü bilenlerden yardım talep ediyorum. TEŞEKKÜRLER.

Hata Görsel ;
f0d61ec5343b199437cffb3dd35baa66.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sorun şu lib jpegi yeniden indirip vs2019 ile build ediceksin sonra extern içine atıcaksın komple build alıcaksın

bu hata 2013 ile build edilmiş extern dosyalarını daha sonra 2019 da build edince ortaya çıkar pachi tunga fileste bu sorun var ama ilgilenen yok
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Hatanın Çözümü Aşağıdaki Anlatımda Verilmiştir. Yardımcı Olmaya Çalışan Arkadaşlara Teşekkürler Çözüm Bulundu.

Size Verilen Link'den Dosyayı İndirin . İNDİRMEK İÇİN TIKLA VT

python.lib Dosyasını extern/lib/python/release İçerindeki İle Değiştirin.

Sonrasında

Visual studio Açın Sağda Userinterface sağ tıklayın

özellikler > Bağlayıcı > Giriş >Ek Bağımlılıklar

legacy_stdio_definitions.lib

kodunu ekleyin.

Ve Build Edin Sorununuz Çözülecektir.
güncel sorun devam etmekte.

sorun şu lib jpegi yeniden indirip vs2019 ile build ediceksin sonra extern içine atıcaksın komple build alıcaksın

bu hata 2013 ile build edilmiş extern dosyalarını daha sonra 2019 da build edince ortaya çıkar pachi tunga fileste bu sorun var ama ilgilenen yok

kanka peki lib jpegi nereden indirecem ayrıca ben 2013 de buıld almadım filesde pachi tunga değil :)
ek olarak baska 1-2 fıles ındırdım onlardada aynı hatayı verdı. bunların bırı pachı tungaydı otekını hatırlamıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri