Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Biomutant: Prolog - izlenecek yol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibrahim6516
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 221

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biomutant öğreticisinin bu sayfası , oyunun ilk aşaması olan Prologue'u açıklar.

Biomutant'taki giriş bölümü , diğer şeylerin yanı sıra, kontrollerin ve savaş tekniklerinin temellerini öğreneceğiniz kısa bir aşamadır: yakın dövüş silahlarıyla saldırılar, ateşli silahlar kullanma, engelleme ve karşı koyma.
Biomutant ile olan maceranızın başlangıcında, sadece daha sonraki olayları değil, aynı zamanda yarattığınız karakterin aurasını da etkileyecek çeşitli kararlar vermeniz gerektiğini öğreneceksiniz - Biomutant: Prologue - adım adım açıklama - Present Day - Biomutant Guide

Biomutant ile maceranızın başlangıcında, sadece ilerideki olayları değil, yarattığınız karakterin aurasını da etkileyecek çeşitli kararlar vermek zorunda kalacağınızı öğreneceksiniz .

Biomutant'taki auraların mekaniği hakkında daha fazla bilgi için bkz . Auralar ve psionik güçler.
Ölü hayvanı inceledikten sonra, ilk tehlikeli rakibiniz Lupa-Lupin - Biomutant: Prologue - adım adım açıklama - Present Day - Biomutant Guide tarafından saldırıya uğrayacaksınız.

Ölü hayvanı inceledikten sonra, ilk tehlikeli rakibiniz Lupa-Lupin tarafından saldırıya uğrayacaksınız. Bu düello sırasında, dövüşün temellerini öğreneceksiniz :

1. Yakın dövüş silahı saldırıları;
  2. Menzilli silah saldırıları;
  3. Atışla atlatmak, yakın dövüş silahı kombinasyonları gibi kombolar;
  4. kaçmak;
  5. Eşleştirme grevleri.
Ne yazık ki, rakip çok güçlü olduğu için bu savaşı kazanamazsınız - Biomutant: Prologue - ayrıntılı açıklama - Present Day - Biomutant Guide

Ne yazık ki, bu savaşı kazanamazsınız çünkü rakip çok güçlü. An duvardaki deliğe doğru koşmak anlatıcının sesini duymak - Sen Bunker 101 içine atlamak ve Prologue bitecek Biomutant .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri