Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Premiım Panel Burned/Shawn 200euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

D2S87xe.thumb.png.1d30d51b9322297ac9e75579c02b976a.png

Komut dosyası hizmetlerimdeki artışın ardından ve onun üzerine tükürdüğü gerçeğini takiben, kendini bana verdi:

wkVprJql.jpg

Bu çocuk için internette "çocuk" "iş" yayınlamaya karar verdim, muhtemelen sivri uçlardan gelen para da bi yerini incitecek.

D2S87xel.png

RESİM:
Nasıl başlatılır: inc / class / DB.class.php girin ve ana bilgisayar veritabanını ve kullanıcı adını değiştirin ve ... index.php Config :: $ _ PAGE_URL = ' '; ucp'yi klasörünüzde yeniden adlandırın

Bu panel Shawn adlı gm ile Burned topluluğundaydı, kurucu için çalıştım (facebook'ta Alex Fleican), bazı gamemode güncellemeleri yaptım ama sonunda iğneyi aldım, adam ödemeyi erteledi Ben yine de onu beklemek istedim (en az 2 ay), sunucu host, webhost ve çalışırken çözdüğüm küçük problemler hariç, sadece gm'ye yapılan modifikasyonlar ve scriptler yaklaşık 300 lei idi. , kolay ama bana zaman kaybettirdi.

İlk baskılarında wcode'dan 23 Euro + 20 Euro'ya satın aldığını söyleyen Paneul, daha sonra birçok basım yaptığını ve toplamda 200 Euro'ya ulaştığını söyledi, yalan söylese de söylemese de umurumda değil. Ben de diyorum ki, yapılan güncellemeler listeyi bana böyle verdi, panelde neler var diye merak ediyorsanız şöyle gösteriyorum:

Link:

Virus total:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri