kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu İn Game Wiki - Aeldra 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Thanks for system, I have this system for a little time, it's incomplete, this system need create missings functions, change a little code on src game, you need c ++ 17 on source client for new functions, and maybe you have a problem with assertions on src client, and other problems, for example when you have a pj online, and you open other client your first .exe is screen freezes, but when you resolve this, working great :)

i tell that because is the same code for my wiki xd
my friend can you share your discord or skype, please

birkaç hafta önce el altından dolanmaya başlamıştı bu in-game wiki dosyaları paylaşılanla aynı mı bilmiyorum fakat, 30-50 euro karşılığında adı sanı duyulmamış tipler satmaya başlamışlardı. Warez ettiğiniz iyi oldu o başkasının emeğini kendi çıkarı için satanlara sağlam darbe vurdunuz.
Robson oliboni adlı şahsın sitesinde görmüştüm böyle insanlardan iğreniyorum kendi emeği olmayan şeyleri satıyorlar bu konuyu gördüm iyi oldu ohhh iyi oluyo bunun gibilere

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri