noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Çalışmıyor [RELEASE] [GF] unX Python Loader + Timer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[CODE lang="python" title="Python NPC Script"]import ui,app,time,chr,event,game
try:
import playerm2g2 as player
except:
import player
try:
import chatm2g as chat
except:
import chat
try:
import m2netm2g as net
except:
import net
try:
import chrmgrm2g as chrmgr
except:
import chrmgr

game.GameWindow.OpenQuestWindow=0 #### Quest pencerelerini kapatir, elinizle npc acamazsiniz!
targetvid=player.GetTargetVID() #### Npc yi sag tik ile secmeniz gerekir
net.SendOnClickPacket(targetvid)
event.SelectAnswer(0,0) #### 0=1.buton, 1=2.buton, 2=3.buton..
event.SelectAnswer(1,1) #### 0=1.buton, 1=2.buton, 2=3.buton..
event.SelectAnswer(event.BUTTON_TYPE_NEXT, 255) # DEVAM
event.SelectAnswer(event.BUTTON_TYPE_DONE, 255) # BITTI / TAMAM
event.SelectAnswer(event.BUTTON_TYPE_CANCEL, 255) # VAZGEC[/CODE]

[CODE lang="python" title="Python NPC Script"]import ui,app,time,chr,event,game
try:
import playerm2g2 as player
except:
import player
try:
import chatm2g as chat
except:
import chat
try:
import m2netm2g as net
except:
import net
try:
import chrmgrm2g as chrmgr
except:
import chrmgr

game.GameWindow.OpenQuestWindow=0 #### Quest pencerelerini kapatir, elinizle npc acamazsiniz!
targetvid=player.GetTargetVID() #### Npc yi sag tik ile secmeniz gerekir
net.SendOnClickPacket(targetvid)
event.SelectAnswer(0,0) #### 0=1.buton, 1=2.buton, 2=3.buton..
event.SelectAnswer(1,1) #### 0=1.buton, 1=2.buton, 2=3.buton..
event.SelectAnswer(event.BUTTON_TYPE_NEXT, 255) # DEVAM
event.SelectAnswer(event.BUTTON_TYPE_DONE, 255) # BITTI / TAMAM
event.SelectAnswer(event.BUTTON_TYPE_CANCEL, 255) # VAZGEC[/CODE]
Bu kodla bir çok NPC'de test yaptım istediğim her NPC'de clickleri gayet iyi çalıştırdım fakat ejder saatte 1 kez denendiği için 13 saat kadar bir deneme yaptım ona rağmen giriş yapamadım. Kullandığım python loader m2bob'un python loaderiydi onda da ms ayarı var ve 0.1 ms ile çalıştırmayı denedim. Loaderda mı sorun vardı yoksa Sura ruhunun butonlarında mı problem var anlayamadım.

Butonlardan bir tanesi devam veya tamam butonları olarak ayarlanmış olabilir sanırım o yüzden klasik event.SelectAnswer(1,0) değil de TYPE_DONE ya da TYPE_NEXT komutları iş görebilir diye düşünüyorum çok da bir bilgim olmadan :D

Python:
import game
import event

for x in range(100):

game.GameWindow.OpenQuestWindow = 0
event.SelectAnswer(1, 1)
event.SelectAnswer(1, 0)
event.SelectAnswer(1, 0)

Bu kodla bir çok NPC'de test yaptım istediğim her NPC'de clickleri gayet iyi çalıştırdım fakat ejder saatte 1 kez denendiği için 13 saat kadar bir deneme yaptım ona rağmen giriş yapamadım. Kullandığım python loader m2bob'un python loaderiydi onda da ms ayarı var ve 0.1 ms ile çalıştırmayı denedim. Loaderda mı sorun vardı yoksa Sura ruhunun butonlarında mı problem var anlayamadım.

Butonlardan bir tanesi devam veya tamam butonları olarak ayarlanmış olabilir sanırım o yüzden klasik event.SelectAnswer(1,0) değil de TYPE_DONE ya da TYPE_NEXT komutları iş görebilir diye düşünüyorum çok da bir bilgim olmadan :D

Python:
import game
import event

for x in range(100):

game.GameWindow.OpenQuestWindow = 0
event.SelectAnswer(1, 1)
event.SelectAnswer(1, 0)
event.SelectAnswer(1, 0)
Öncelikle SelectAnswer foksiyonu için (1,0) seklinde değil de, (0,0) (1,1) (2,2)... şeklinde kullanmanızı tavsiye ederim. Diğer konuda farkli ihtimaller olabilir. Ya buton siralamaniz yanlıştır ya da buton türlerinde yanlışlık vardir. Ayrica sizin gibi başkalarinin da bunu denediğini unutmamak lazım. 10 kişi 1 ms ile bu kodu çaliştirsa o anki sunucunun paketi alıp cevap vermesine, sunucuda o anki trafiğe gore vs.. değişebilir.

Öncelikle SelectAnswer foksiyonu için (1,0) seklinde değil de, (0,0) (1,1) (2,2)... şeklinde kullanmanızı tavsiye ederim. Diğer konuda farkli ihtimaller olabilir. Ya buton siralamaniz yanlıştır ya da buton türlerinde yanlışlık vardir. Ayrica sizin gibi başkalarinin da bunu denediğini unutmamak lazım. 10 kişi 1 ms ile bu kodu çaliştirsa o anki sunucunun paketi alıp cevap vermesine, sunucuda o anki trafiğe gore vs.. değişebilir.
Çalıştı dostum, eline sağlık :) Dediğin gibi 0.001 ms ile bile rahatça çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri