melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WordPress Yönetim Paneli Adresi Değiştirme

VinciSoft

Level 7
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
302
Çözüm
2
Online süresi
2mo 13d
Reaksiyon Skoru
268
Altın Konu
1
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
217
MmoLira
2,293
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

wordpress-login-420x198.jpg

WordPress, giriş işlemler için wp-login.php ve wp-admin gibi standart bir dizin belirlemiştir. Fakat kimi zaman güvenlik önlemi veya farklı sebeplerden dolayı bu giriş dizinini pasif hale getirerek farklı bir giriş yolu belirlemek isteyebilirsiniz. Peki WordPress yönetim paneli adresi nasıl değiştirilir? Aşağıda sizlere aktardığımız eklenti ve ayarları kullanarak bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

WordPress wp-admin, wp-login değiştirme

İlk olarak değişiklik yapmak istediğimiz sitemizin WordPress paneline giriyoruz.

Ardından sol menüde yer alan Eklentiler > Yeni Ekle” sekmesini açın.

Arama bölümüne “WPS HIDE LOGIN” yazın ve karşınıza çıkan aynı isimdeki eklentiyi yükleyin.

Yükleme işlemi bittiğinde “Etkinleştir” butonuna tıklayarak eklentiyi etkin hale getirebilirsiniz.

Ardından Eklentiler > Yüklü Eklentiler bölümünden ilgili eklentiyi bulun ve “Setting” linkine tıklayın.

Login URL seçeneğini dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. İşlemi kaydettiğiniz takdirde yönetim paneli dizininiz değişmiş olacaktır.

Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri