Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu [PLECHİTO] hallowen 2017 weapon set [ WİTH LYCAN ] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan tc1322
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
@tc1322 dosyayı açmaya çalıştığımda hata alıyorum ve daha önce bu tür dosyaların oyun içinde de çalışmadığına tanık olmuştum bunun problemli olduğunu düşündüğüm için düzeltmek istersin diye 24 saat süre tanımak istiyorum. 24 saat içinde güncellersen sevinirim aksi halde güncellenmezse maalesef ki konuyu kapatmak zorunda kalacağım ayrıca paylaşım için teşekkürler

@tc1322 dosyayı açmaya çalıştığımda hata alıyorum ve daha önce bu tür dosyaların oyun içinde de çalışmadığına tanık olmuştum bunun problemli olduğunu düşündüğüm için düzeltmek istersin diye 24 saat süre tanımak istiyorum. 24 saat içinde güncellersen sevinirim aksi halde güncellenmezse maalesef ki konuyu kapatmak zorunda kalacağım ayrıca paylaşım için teşekkürler
Dosya sıkıntısız görüntüleniyor gr2 sürümünüzle alakalı olabilir. Fakat illa derseniz ki oyun içi kanıt at yarın eklerim.

Dosya sıkıntısız görüntüleniyor gr2 sürümünüzle alakalı olabilir. Fakat illa derseniz ki oyun içi kanıt at yarın eklerim.
olabilir pek karşılaştığım şey değil ama dönüştürülmüyor da hiç bir formata aldığım hata şu şekilde;

ek olarak birde oyun içinde deneyeyim kontrol ettikten sonra yine aynı şekilde hata alıyorsam sizin test edip kanıt atmanızı bekleyeceğim
1622837715668.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri