- Konular
- 5,130
- Çözüm
- 627
- Online süresi
- 12mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 14,958
- Altın Konu
- 486
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 31,448
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SEÇENEKLER
Num 1 – Infinite Energy (Sonsuz Enerji)Num 2 – Instant Mining (Anında Madencilik)
Num 3 – Instant Crafting (Anında hazırlama)
Num 4 – Instant Research (Anında Araştırma)
Num 5 – Set Move Speed (Taşın Hızını Ayarla)
Num 6 – Set Jump Height (Zıplama Yüksekliği)
Num 7 – Resource Pickup Multiplier (Resource Pickup Çarpan)
Num 8 – 100% Rare Resource Drop Rate (100% Nadir Kaynak Düşme Oranı)
Num 9 – Set Game Speed (Oyun Hızını Ayarla)
Num 0 – Freeze Daytime (Gün döngüsünü durdur)
Ctrl+Num 1 – No Crafting Material Requirement (Üretim Malzemesi Gerekliliği Yok)
Ctrl+Num 2 – Unlock All Components & Buildings (Tüm Bileşenlerin ve Binaların Kilidini Aç)
Ctrl+Num 3 – All Components Can Be Crafted By Hand (Tüm Bileşenler El İle Üretilebilir)
Ctrl+Num 4 – Infinite Items (Sonsuz Eşyalar)
Ctrl+Num 5 – Infinite Fuel (Sonsuz Yakıt)
Ctrl+Num 6 – Infinite Soil Pile (Sonsuz Toprak Yığını)
NOTLAR
- No Crafting Material Requirement "Üretim Malzemesi Gereksinimi Yok": Yalnızca çoğaltıcıda el ile eşya ve bina ürettiğinizde çalışır. Tesislerde veya kısayol çubuğunda çalışmaz. Eşyanın bir tesiste üretilmesi gerekiyorsa, "Tüm Bileşenler El İle Üretilebilir" seçeneğini kullanabilirsiniz.
- No Crafting Material Requirement "Üretim Malzemesi Gereksinimi Yok": Etkilendikten sonra bu seçeneği devre dışı bırakmak isterseniz, malzeme gereksinimlerini geri yüklemek için oyunu yeniden başlatmanız gerekir.
- Resource Pickup Multiplier "Kaynak Toplama Çarpanı": Madencilik yaptığınızda veya yerden kaynak topladığınızda etkili olur. Damardan madencilik yaptığınızda çalışmaz, çünkü her seferinde 1 öğe alır.
- Infinite Items “Sonsuz Eşyalar”: Yalnızca oyuncunun envanterini etkiler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Taranan virüsler zararsız bir virüstür.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: