HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sonunda iPhone'unuzdan Android'e geçişi her zamankinden daha kolay hale getirebilecek bir uygulama var.
AppTrans nedir?
AppTrans, uygulama veri aktarımlarına adanmış dünyanın ilk ücretsiz aracıdır. AppTrans ile işletim sistemleri arasında bile sorunsuz bir WhatsApp aktarımı yapabilirsiniz. AppTrans, mesajlardan eklere kadar tüm WhatsApp sohbet geçmişinizi doğrudan eski telefonunuzdan, Google Drive'ınızdan veya bilgisayarınızdan yedekler.Alternatif aktarım yöntemlerinden farklı olarak AppTrans, yalnızca hangi sürümü tutacağınızı seçmek yerine verileri iOS ve Android cihazlarınız arasında birleştirmenize olanak tanır. Bununla, WhatsApp hesabınızdaki anıların birazını bile kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yok.
WhatsApp Dosyalarını iPhone'dan Android'e Aktarmanın 3 Adımı
AppTrans ile WhatsApp verilerinizi iPhone'dan Android'e aktarmak yalnızca birkaç tıklama alır. İşte bunu gerçekleştirmek için yapmanız gereken üç adım:1. AppTrans'ı yükleyin
AppTrans'ı bilgisayarınıza indirin . WhatsApp verilerini iPhone'dan Android'e aktarmak için AppTrans premium'dan bir abonelik satın almanız gerekir. Ancak, aynı işletim sistemi içindeki uygulamaları ve verileri taşımak istiyorsanız, AppTrans Free ihtiyaçlarınız için yeterli olacaktır.
Alternatif olarak, ömür boyu bir AppTrans aboneliği satın almak, geri dönmeye karar verseniz bile verilerinizi aktarma konusunda asla endişelenmenize gerek kalmamasını sağlamanın harika bir yoludur. AppTrans, macOS 10.11 ve Windows 7 sonrası tarafından desteklenir.
2. Cihazlarınızı Bağlayın
AppTrans, verileri doğrudan cep telefonları arasında aktarmak için kablolu kablolarla çalışır. Aynı anda iki bağlantı için yeterli bağlantı noktasına sahip bir bilgisayar seçtiğinizden emin olun. Bir aktarım gerçekleştirmek için AppTrans, telefonlarınızın en az iOS 7 veya Android 5.0'da çalışıyor olmasını gerektirir.
3. Aktarımı Başlatın
Cep telefonlarınızın her ikisi de bağlandığında, bilgisayarınızda AppTrans'ı başlatın. Ardından, WhatsApp verilerinizi iPhone'unuzdan Android telefonunuza aktarmak için sağlanan ekrandaki adımları izleyin.
WhatsApp Verilerini Sorunsuz Bir Şekilde Aktarın
Verilerinizi, köklenme veya diğer gizlilik riskleriyle riske atmak zorunda kalmadan AppTrans, uygulama verilerini tek bir tıklamayla yedeklemenize, geri yüklemenize, aktarmanıza ve dışa aktarmanıza olanak tanır. AppTrans ayrıca uygulamaları ve verilerini ek ücret ödemeden bilgisayarınızda saklama seçeneği sunarak depolama seçeneklerinizi artırmanıza yardımcı olur.Aslında, AppTrans yalnızca WhatsApp için değil, kaynak ve hedef cihazlarınızla uyumlu diğer tüm uygulamalar için de çalışır. AppTrans ile bir işletim sisteminden diğerine geçiş yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.