emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Sevdamsın 1
Sevdamsın
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
bList 1
bList
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

55-120 Official Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Broken Snay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fotoların yarısı mezuhosttan alınmış yarısı forumdaki fileslerden alınmış yarısı siberdizayndan alınmış bence detaylı oyun içinden Tanıtım çekmelisin çok tutarsızlık var. insanların sana güvenmesi için TanıtımMMO isimli hesap açıp şuanda bulunan 55 adet görüntüyü baştan yüklemelisin

Not : alacak olan arkadaşlar için uyarım görselleri yukarıda belirttiğim gibi düzeltirse ticaret yapın.
Fotoların yarısı mezuhosttan alınmış yarısı forumdaki fileslerden alınmış yarısı siberdizayndan alınmış bence detaylı oyun içinden Tanıtım çekmelisin çok tutarsızlık var. insanların sana güvenmesi için TanıtımMMO isimli hesap açıp şuanda bulunan 55 adet görüntüyü baştan yüklemelisin

Not : alacak olan arkadaşlar için uyarım görselleri yukarıda belirttiğim gibi düzeltirse ticaret yapın.

Bir kac tane hazir foto vardi onları aldim ama önerini dikkate alıp duzelticem teşekkürler mert

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri