En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Fotoların yarısı mezuhosttan alınmış yarısı forumdaki fileslerden alınmış yarısı siberdizayndan alınmış bence detaylı oyun içinden Tanıtım çekmelisin çok tutarsızlık var. insanların sana güvenmesi için TanıtımMMO isimli hesap açıp şuanda bulunan 55 adet görüntüyü baştan yüklemelisin
Not : alacak olan arkadaşlar için uyarım görselleri yukarıda belirttiğim gibi düzeltirse ticaret yapın.
Fotoların yarısı mezuhosttan alınmış yarısı forumdaki fileslerden alınmış yarısı siberdizayndan alınmış bence detaylı oyun içinden Tanıtım çekmelisin çok tutarsızlık var. insanların sana güvenmesi için TanıtımMMO isimli hesap açıp şuanda bulunan 55 adet görüntüyü baştan yüklemelisin
Not : alacak olan arkadaşlar için uyarım görselleri yukarıda belirttiğim gibi düzeltirse ticaret yapın.
Bir kac tane hazir foto vardi onları aldim ama önerini dikkate alıp duzelticem teşekkürler mertFotoların yarısı mezuhosttan alınmış yarısı forumdaki fileslerden alınmış yarısı siberdizayndan alınmış bence detaylı oyun içinden Tanıtım çekmelisin çok tutarsızlık var. insanların sana güvenmesi için TanıtımMMO isimli hesap açıp şuanda bulunan 55 adet görüntüyü baştan yüklemelisin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)