Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siz hangi artifact sürümünü kullanıyorsunuz veya kurulum aşamasında bir farklılık öncelik vb varsa atabilirmisiniz.
şimdi şöyle arkadaşımın sunucuda deniyorum ve bilgileri paylaşamıyorum maalesef, ama teknik destek almak vesaire için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu discord adresine gidebilirsin.Bu Dcdeki Şahıslar bu Scripti Ücretli Olarak Satıyorlar
şimdi şöyle arkadaşımın sunucuda deniyorum ve bilgileri paylaşamıyorum maalesef, ama teknik destek almak vesaire içinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu discord adresine gidebilirsin.
Siz bu Scripti Hangi Telefonda Kullanıyorsunuz.şimdi şöyle arkadaşımın sunucuda deniyorum ve bilgileri paylaşamıyorum maalesef, ama teknik destek almak vesaire içinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu discord adresine gidebilirsin.
sadece startlasak oluyormu detaylı kurulumu anlatır mısın telefona nasıl entegre olucak
Valla biz yapamadık hocam startlayinca olmayacak büyük ihtimalle çünkü başka birşeyler gerekiyor görüntüde sadece kendimizi görüyoruz yada hiç görüntü gelmiyorsadece startlasak oluyormu detaylı kurulumu anlatır mısın telefona nasıl entegre olucak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)