Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1 - Minecraft'ın eski zamanlarında Zombiler öldüklerine tüy düşürürlerdi, daha sonradan ise bu çürük et ile değiştirildi.
2 - /summon Giant komutunu kullanırsanız yanınıza dev bir zombi çağırabilirsiniz, oradan sessizce tüyseniz iyi olur! Çünkü hemen yanınızda.
3 - Eğer bir zombi örümcek ağına takılırsa güneşten etkilenmez aynı durum eğer kafasında kafalık olursada olur, dostum yine yanmaktan yırttın örümceklere dua etmelisin!
4 -Eğer köylü bir zombiye patlayıcı zayıflık iksiri atıp ardından Altın Elma verirseniz yeniden köylü olur, ve köyü kurtarıldığında size alışverişlerinizde indirim yapar.
5 - Zombiler sizi 40 blok öteden görebilirler, ve gördükleri an üstünüze saldırırlar kaç Steve kaç!
6 - Zombi'nin giysisi Steve çok benzer, hatta Mojang'ın bazı yetkililerine göre 2 adet Steve vardı ama 1 tanesi kafayı sıyırdı ve Zombi oldu Steve üzülme Alex yanında.
7 - Zombiler yapılan 2. yaratıktı, malesef 1. değilsin Zombi.

8 - Minecraft'ın konsol versiyonunda olan saldırı menzili Bilgisayara göre daha uzundu, konsoldakiler daha güçlü bir zombi, fakat üzülme Bilgisayar zombisi sen bizim tek zombimizsin.
9 - Zombiler çok az bir ihtimalle olsa bile Elmas zırhlı ve Elmas kılıçlı doğabilirler, nerden buldun onları?
10 - Ve son olarak çok az bir ihtimal olsa bile bebek zombiler tavukların üstüne binebilir, daha at'a binmek için çok küçüksün bebek zombi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 452
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 1K
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 127
- Cevaplar
- 4
- Görüntüleme
- 159
