farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Chaos on Deponia Rehber

Deponia'da Kaos Rehberi, destansı yolculuğa tam bir adım adım kılavuz içerir. Rehberimiz oyunu tamamlamanıza ve zafere ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

İlk bölümün kahramanı Rufus'un maceralarını atlamanıza yardımcı olacak eksiksiz ve zengin bir şekilde resimli bir kılavuz .

Mouse ile kahramanı kontrol ediyorsunuz. Envantere erişmek için fare tekerleği kullanılır. Öğeleri farenin sağ tuşunu kullanarak görüntüleyebilir ve aynı zamanda karşılaşılan karakterlerle etkileşim kurmak için kullanılan sol fare tuşunu kullanarak öğeleri alabilirsiniz.

Görevler;​

Alet sandığını açın ve enerji yaratıcısını ve bir çekici alın - Çekici Büyükanne Utz'un evinden alın |  Hedefe Ulaşın - Hedefe Ulaşın - Deponia Kılavuzunda Kaos

Alet sandığını açın ve enerji icatçıyı ve bir çekiç alın . Oops! Çekici önce kuşun vücudundan sonra da masadan çıkarmaya çalışın. Rufus , envantere inecek olan masa örtüsünü otomatik olarak alacaktır . İnvertörü sandığa yerleştirin ve tuvaleti kullanın. Lavabonun yanında bulunan sifon üzerine tıklayın ve masa örtüsünü suya batırın. Masa örtüsünü yanan tezgahta kullanın.
Körüklere ve ardından tava sapına tıklayın - Çekiç Büyükanne Utz'dan getir ev |  Hedefe Ulaş - Hedefe Ulaş - Deponia Rehberinde Kaos

Körüklere ve ardından tava sapına tıklayın. Başınızın üzerinde bulunan havai fişek üzerinde bir çentik yapmak için elinize giden bıçağı kullanın.

Oyunun ilk görevi bu şekilde, devamı bu şekilde ilerlemektedir.

İçerik yetersiz ve Düz çeviri(Deponia'da Kaos Rehberi) . Bir oyunun komple rehberinin daha uzun olmasını bekliyorum ancak kelime sınırına ulaştıktan sonra rehber bitmiş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri