- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,266
- DevLira
- 11
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Days Gone'daki temel işçilik mekanikleri nelerdir?
- Oyunun herhangi bir anında, hatta savaş sırasında bile yeni eşyalar üretilebilir . Rakiplere (Molotof kokteylleri gibi) saldırmak için tüm öğeleri kullandıysanız ve bunlardan daha fazlasına hızlı bir şekilde ihtiyacınız varsa, bu çok kullanışlıdır.
- Hayatta kalma çarkını açtığınızda üretim yapılabilir . Ondan bir kategori seçebilir ve ardından ilgilendiğiniz öğeyi seçebilirsiniz.
- Deacon, malları yalnızca önceden bilinen zanaat planlarına göre üretebilir . Üretilebilecek en ilginç silahların veya ekipman öğelerinin kilidi, öncelikle uygun planlar elde edilerek açılmalıdır.
- Üretim ancak gerekli malzemelere sahipseniz mümkündür . Üretim için eksik bileşenler, hayatta kalma çarkında kırmızı ile işaretlenmiştir.
- Deacon, aynı türden sınırlı sayıda ürün üretebilir . Örneğin, varsayılan olarak kahraman yalnızca 3 Molotof kokteyli taşıyabilir. Bu sorun, Ağırlığı Taşı yeteneği edinilerek kısmen çözülebilir . Bunu Envanter Kapasitesi Nasıl Arttırılır? bölümünde daha ayrıntılı olarak açıkladık. Rehberimizin SSS bölümünde.
- Gelen Günleri Gone o ateşli silahlar için cephane üretmek mümkün değildir . Oyun dünyasında (cephane kutuları) cephane bulmanız veya tüccarlardan satın almanız gerekiyor. Ancak oyun, yaylı tüfek cıvataları yapmanıza izin veriyor. Ancak, başlangıçta Deacon'un yalnızca sıradan yaylı tüfek cıvataları üretebileceğini unutmayın. Oyun sırasında diğer tip cıvataların (örn. Patlayıcı cıvatalar) kilidi açılmalıdır.
- Oyun, ilk yardım çantaları oluşturmanıza izin vermiyor , ancak onları oyun dünyasında ve ölü düşmanların ganimetlerinden oldukça düzenli olarak bulabilirsiniz. Neyse ki, kayıp sağlık noktalarını da geri kazandıran bandajlar ve şifalı kokteyller oluşturabilirsiniz.
Yeni işçiliği planları nasıl edinilir?
Yeni eşya türlerinin üretimi için zanaat planları iki ana yolla elde edilebilir:
- Hikaye görevini tamamlamanın ödülü olarak işçilik planları alın . Yalnızca bazı görevler, işçiliği planları şeklinde bir ödül sunar. Teselli, neredeyse her zaman bu planların çok faydalı ürünler üretmenize izin vermesidir.
- Ambush Camp altındaki sığınakta planlar bulmak . Pusu Kamplarını oyun dünyasını dolaşarak bulabilirsiniz. Deacon önce yüzeydeki düşmanlarla ilgilenmeli ve ardından merdivenlerden yeraltı sığınağına inmenizi sağlayan bir kapak bulmalıdır.
İşçiliği için malzeme nerede bulunur?
Zanaat malzemelerinin çoğu oyun dünyasını keşfederken bulunabilir . Ortamdaki etkileşimli nesneleri bulmak için hayatta kalma vizyon modunu oldukça sık açın. Ayrıca tüm binaları, çiftlikleri vb. kontrol edin. Üretim Malzemeleri tüccarlardan satın alınamaz , bunun yerine birçok "zaten hazırlanmış" eşyayı satışa çıkarırlar.
Aşağıda, önemli zanaat malzemeleri elde etmek için birkaç etkili yöntem topladık:
- Yakın dövüş silahları (gelişmiş yakın dövüş silahları yapmak için kullanılır) - Eğer yaşayan birçok düşmandan alabilirsin. Düşman kamplarının keşfi sırasında silah aramak için etrafınıza bakın ve kamyonetlerin gövdelerini inceleyin.
- Hurda - aracın kaputunu açmak için bir bıçak kullanın. Çoğu durumda, motor bölmesinde hurda bulunur.
- Berry , Mantar , Sedir Fidanı , Mayweed - Tüm interaktif bitki ve çalıları toplayın. Hawkeyed mini haritada yeteneği işaretleri bitkiler.
- Yuva Kalıntısı - Yuvanın daha önce bulunduğu yerleri ziyaret edin. Bu işçiliği malzemeleri toza benziyor.
- Çalar Saat veya Araba Alarmı - tam bir fırsata sahipsiniz, çünkü her iki öğe türü de işçilik planlarında faydalı olacaktır. Çalar saatler öncelikle binaların içinde bulunabilir. Araba alarmı, park etmiş bir arabanın kaputunu yanıp sönen kırmızı bir led ile açarak alabilirsiniz.