xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Replicant - Moriamt2 Web Panel 2021-05-28

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Mustafa,

Yapılan paylaşımlar geliştiriciler için ileriye dönük kaynak şekilde paylaşılıyor örneğin böyle bir tasarımı kodlamak istediğimde 3 ay sonra sitesi kapalı olduğu için ulaşamayacağız ama bu konu sayesinde rahatlıkla HTML dosyasını indirebiliriz birde bu şekilde düşün bilgilendirme için teşekkürler
Aslında onun için farklı bi alan yapılsa daha güzel olur böyle biraz yanıltıcı oluyor.

Yanlış anlaşılmasın ama web panelde paylaştığın tüm paylaşımlara baktım hepsi httrack ile çekilmiş yani index niteliği taşımıyor. Web panel alanında httrack ile site çekilmesi nasıl yapılır saten paylaşıldı. Çekip çekip direkt paylaşmak saçma bence en azından httrack belirtilerini kaldırabilirsin ve birde panel olarak paylaşımlar php niteliği taşımalı yani çalışmalı. html olarak değil. @admin @AsiLZade

Bu paneli httrackla ve php olarak çekebilen varsa banada helal olsun demek düşer :)
Diğer konularda ise değişiklik yapmayı düşünmüyorum httrack konusu forumda mevcut dileyen herkes istediği gibi kullanabilir.
Kullanacak arkadaşların nasıl çekildiğini bilmesinde bir sakınca yok bence.

Son düzenleme:
Bu paneli httrackla ve php olarak çekebilen varsa banada helal olsun demek düşer :)
Diğer konularda ise değişiklik yapmayı düşünmüyorum httrack konusu forumda mevcut dileyen herkes istediği gibi kullanabilir.
Kullanacak arkadaşların nasıl çekildiğini bilmesinde bir sakınca yok bence.
Sadece indexi bu panelin full function çalıştığını belirtmiyor. Polemiği fazla uzun tutma derdinde değilim sadece belirtmek istedim. Web alanındaki içerik pek iyi görünmediğinden

eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri