Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Cevaplandı Metin2 Private Server Oto Pack Devre Dışı Bırakma İşlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam iyi bir konu ile başlık açmak istedim daha anlaşılır olsun diye ben kendi bilgisayarımdan açıyorum ve satın aldığım filesin oto packi hep eski filesleri yüklüyor yaptığım değişiklikler kayboluyor bunu oto packsiz nasıl yapabilirim? (bini exeye çevirip yaptım fakat pack değişince oyuna girmiyor.)

Çözüm
Selam iyi bir konu ile başlık açmak istedim daha anlaşılır olsun diye ben kendi bilgisayarımdan açıyorum ve satın aldığım filesin oto packi hep eski filesleri yüklüyor yaptığım değişiklikler kayboluyor bunu oto packsiz nasıl yapabilirim? (bini exeye çevirip yaptım fakat pack değişince oyuna girmiyor.)
bilişim filesi ise eğer autopack yönetim aldıysan firma genellikle root erişimi vermez kendine ait filesse clientin olmalı
bilişim filesi ise eğer autopack yönetim aldıysan firma genellikle root erişimi vermez kendine ait filesse clientin olmalı

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri