kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Metin2 Private Server Oto Pack Devre Dışı Bırakma İşlemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TRPulsar

visiongie
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Üye
Konular
9
Çözüm
6
Online süresi
2d 11h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 1 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
23
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam iyi bir konu ile başlık açmak istedim daha anlaşılır olsun diye ben kendi bilgisayarımdan açıyorum ve satın aldığım filesin oto packi hep eski filesleri yüklüyor yaptığım değişiklikler kayboluyor bunu oto packsiz nasıl yapabilirim? (bini exeye çevirip yaptım fakat pack değişince oyuna girmiyor.)

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Selam iyi bir konu ile başlık açmak istedim daha anlaşılır olsun diye ben kendi bilgisayarımdan açıyorum ve satın aldığım filesin oto packi hep eski filesleri yüklüyor yaptığım değişiklikler kayboluyor bunu oto packsiz nasıl yapabilirim? (bini exeye çevirip yaptım fakat pack değişince oyuna girmiyor.)
bilişim filesi ise eğer autopack yönetim aldıysan firma genellikle root erişimi vermez kendine ait filesse clientin olmalı
bilişim filesi ise eğer autopack yönetim aldıysan firma genellikle root erişimi vermez kendine ait filesse clientin olmalı

Çözüm
doğrudur fakat oto pack silip oto packsiz yapmak istiyorum veya özel oto pack yapmak fakat tek sıkıntı sitem olmamasıdır.

doğrudur fakat oto pack silip oto packsiz yapmak istiyorum veya özel oto pack yapmak fakat tek sıkıntı sitem olmamasıdır.
bilişim fileslerinde autopacksız gıremezsın bildigim kadarıyla .bin dosyasını cevırsen bıle ya gırmez yada hata verır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri