Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

AtalayShield Pc Banlama Özelliği V7.0

bykatil199

www.bykatil199.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Konular
240
Çözüm
218
Online süresi
1mo 29d
Reaksiyon Skoru
984
Altın Konu
6
Başarım Puanı
256
MmoLira
12,022
DevLira
83
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar , geliştirdiğim özellik şu şekilde öncelikle hile koruma sistemleri için geliştirmiştim ama başka şekillerdede kullanılabilir çalışma prensibi
oyun açılışında bilgisayarın anakart serinumarasını alıp kaydeder ve hile açıldığı / yada başka bişey o seri numarasını siteye post olarak gönderir
siteye gelen veriler her geldiğinde tarih ve saat diliminde tekrar dosya oluşturup verileri kaydeder şu şekilde;

screenshot_11621787782.png

sizde baktınız bu seri numarasından çok veri geliyor yani hile açıyor ban dosyasına bu serinumarasını yazdığınız zaman sonuç ;

screenshot_21621787874.png

ve bu pc birdaha oyununuza giriş yapamaz.
test etmek isterseniz mesaj atınız.
proje tamamen c++ ile kodlanmıştır​

mac bandan farkı nedir tam olarak ya da ip ban daha sağlam mı oluyo

mac bandan farkı nedir tam olarak ya da ip ban daha sağlam mı oluyo

farkı şu bilgisayarın anakart seri numarasını banlıyor ana kart değiştirmesi gerekiyor ban kaldırması için :d

Pack atar mısın yarın akşam denemek istiyorum. Benimde geliştirdiğim bir sistem var kullandığım aşma yöntemlerini bir de bunda denemek isterim duruma göre bilgi verebiliim.

Pack atar mısın yarın akşam denemek istiyorum. Benimde geliştirdiğim bir sistem var kullandığım aşma yöntemlerini bir de bunda denemek isterim duruma göre bilgi verebiliim.

bu kolay bir şekilde geçilir çünkü , sadece ekstra özellik hiçbir önlem vs bırakılmadı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri