merhabalar , geliştirdiğim özellik şu şekilde öncelikle hile koruma sistemleri için geliştirmiştim ama başka şekillerdede kullanılabilir çalışma prensibi
oyun açılışında bilgisayarın anakart serinumarasını alıp kaydeder ve hile açıldığı / yada başka bişey o seri numarasını siteye post olarak gönderir
siteye gelen veriler her geldiğinde tarih ve saat diliminde tekrar dosya oluşturup verileri kaydeder şu şekilde;
sizde baktınız bu seri numarasından çok veri geliyor yani hile açıyor ban dosyasına bu serinumarasını yazdığınız zaman sonuç ;
ve bu pc birdaha oyununuza giriş yapamaz.
test etmek isterseniz mesaj atınız.
proje tamamen c++ ile kodlanmıştır
oyun açılışında bilgisayarın anakart serinumarasını alıp kaydeder ve hile açıldığı / yada başka bişey o seri numarasını siteye post olarak gönderir
siteye gelen veriler her geldiğinde tarih ve saat diliminde tekrar dosya oluşturup verileri kaydeder şu şekilde;
sizde baktınız bu seri numarasından çok veri geliyor yani hile açıyor ban dosyasına bu serinumarasını yazdığınız zaman sonuç ;
ve bu pc birdaha oyununuza giriş yapamaz.
test etmek isterseniz mesaj atınız.
proje tamamen c++ ile kodlanmıştır
mac bandan farkı nedir tam olarak ya da ip ban daha sağlam mı oluyo
farkı şu bilgisayarın anakart seri numarasını banlıyor ana kart değiştirmesi gerekiyor ban kaldırması için :d
Pack atar mısın yarın akşam denemek istiyorum. Benimde geliştirdiğim bir sistem var kullandığım aşma yöntemlerini bir de bunda denemek isterim duruma göre bilgi verebiliim.
Pack atar mısın yarın akşam denemek istiyorum. Benimde geliştirdiğim bir sistem var kullandığım aşma yöntemlerini bir de bunda denemek isterim duruma göre bilgi verebiliim.
bu kolay bir şekilde geçilir çünkü , sadece ekstra özellik hiçbir önlem vs bırakılmadı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)