Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cosmodread İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

ss_e7586739115ba8bf968a4276dbbba9081c9af0a0.600x338.jpg

Cosmodread, geleceğin teknolojisi olan Vr ile oynanan ve geleceğin en merak edilen yönü olan uzayda geçiyor. Bu oyun gerçekten korku dolu bir oyun.Oyundaki korkuları birebir hissedebiliyorsunuz özellikle vr teknolojisi sayesinde birebir oyunun içinde olduğunuz için oyundaki korku daha net hissedilebilir bir hale geliyor. Oyunda bir uzay gemisinin içerisindesiniz ve bu uzay gemisinde sizi bekleyen bir çok tehlike var. Uzay gemisinin bizzat kendiside bu tehlikelerden birisi çünkü gemi ölmek üzere. Gemide yaşam her geçen gün daha tehlikeli bir hal alıyor ve bir gün artık gemide yaşamak mümkün olmayacak. Gemide yaşamın münkün olmadığı gün gelene kadar yapmanız gereken gemiyi keşfetmek. Geminin bütün haritaasını öğrenmek ve geminin her ayrıntısını öğrenmek size büyük bir kazanç sağlayacak çünkü gemiyi geri götürmelisiniz. Bunu yapmanın tek yoluda gemiyi iyi tanıyarak, onu kullanmayı öğrenmek.Cosmodread oyunun tanıtım kısmında, muhteşem vr teknolojisi sayesinde oyunun atmosferine dahil olacaksınız ve gerçek dünya ile bağlantınız tamamen kopacak diyor. Oyun hikaye olarakta içerik olarakta oldukça zengin bir yapıya sahip.Oyun içerisindeki talimatlar ve görevler oldukça sürükleyici bir atmosfer sağlıyor. Geminin ilerlemesi için yeterli kaynağı bulmanız gerekiyor. Geri dönüş için kaynaktan sonraki probleminiz harita. Daha doğrusu haritasızlık. Haritanız olmadığı için gemi içerisindeki araştırmalarla geri dönüş yolunu bulmalısınız.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:
64-bit bilgisayar ve işletim sistemi asla
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1
İşlemci: Intel i5-4590 / AMD FX 8350 (veya eşdeğeri)
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 970 / AMD R9 290 (veya eşdeğeri)
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Sanal Gerçeklik başlığı gerektirir

ÖNERİLEN:
64-bit bilgisayar ve işletim sistemi asla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri