Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Outsourcing - IT company simulator oyunu, basit bir simülasyon oyunudur. Bu oyunda bir şirket kurmanız gerekiyor. Şirket kurmak pekte kolay değil. Çünkü senkronize bir şekilde çalışması gereken birbirinden farklı bölümleri koordine etmeniz gerekiyor. Şirketinizde hazırlamanız gereken bölümlerden birazcık bahsetmek gerekirse, şunları sayabilirim. Bir şirkette olması gereken, insanların keyifli bir şekilde eğlenebileceği, güzel vakit geçirebileceği, şirket içerisindeki dayanışmayı ve işbirliğini destekleyecek bir Rekreasyon odası yapmanız gerekiyor. Tabi ki bir şirket kurduğunuzda kazalar kaçınılmaz olabilir. Öğle arasında boğulan, yanlışlıkla elini kesen, üzerine sıcak içecek veya yiyecek döken, yürürken kayan ve daha bir çok problemle karşılan sakar çalışanlarınız için şirket içerisinde ilk müdahalenin yapılması çok önemli. İlk yardımı şirket içerisinde yaparak çalışanlarınızın şirketten uzaklaşmasını engelleyebilirsiniz böylece çalışanlarınız işten kaytaramaz. Bu nedenle bir ilk yardım odası mutlaka olmalı. Tabi ki bir şirkette gene çalışanların vakit geçirmesi için onların üretkenliğinide olumlu bir şekilde etkileyecek olan alanların arttırılması gerekiyor. Çalışanların kendi halinde bir hobi edinebilmesi, dinlendirici bir şekilde vakit geçirebilmesi için şirket içerisinde yapılabilecek en güzel aktivitelerden birisi de kitap okumaktır. Bu güzel hobiyi edinmek isteyen çalışanlarınız için onlarına aradıkları bütün kitapları bulabilecekleri güzel bir kütüphaneye ihtiyaçları var. Onlara güzel bir kütüphane yaparak sana olan saygılarını arttırabilirsin.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7,8,8.1,10
İşlemci: 2.0 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
İşlemci: 2.8 GHz
Bellek: 8 GB RAM
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:
İşlemci: 2.0 GHz
Bellek: 4 GB RAM
ÖNERİLEN:
İşlemci: 2.8 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)