Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Black Legend İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 274

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar,

ss_9dd14514868adfa7cf94f93dfaf4b93100f75aec.600x338.jpg

Black Legend oldukça gelişmiş, tur tabanlı bir stratejik rpg oyunudur.. Bu oyunda bir grup paralı askere önderlik etmeniz gerekiyor. Bir tabur dolusu askerle birlikte lanetli bir şehre gitmen gerekiyor. Bu lanetli şehir paralı askerler dışında kimsenin girmek istemeyeceği, adı duyulduğunda bile insanların korktuğu Grant şehridir. Grant şehrine giderek burada mahsur kalan bir grup direnişçi ile güçlerinizi birleştirmelisiniz. Bu gruplarla ittifak kurarak bu bölgeyi ele geçiren ve bölgenin lanetlenmesine neden olan tarikatlere karşı bir mücadele başlatmalısınız. Bu oyunda alternatif bir tarih konusu işlenmektedir. Heyecan dolu bu oyunda en önemli göreviniz, insanları kurtarmak. İnsanları kurtarmanın tek bir yöntemi vardır, sokakları kaplayan ve insanların delirmesine neden olan sisi ortadan kaldırmak. Oyunda bir yandan tarikat ile savaşırken, bir yanda sisi kaldırmaya uğraşmalısınız ancak bunlar şehri keşfetmenize engel değil. Low Land şehrinin mimarisini temel alarak tasarlanan bu muhteşem şehir, senin tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Tarihi olarak 17. yy şehri olan Grant'ın sokakları eski ihtişamından biraz uzak. Bu harabe şehri gezmek, ilerleyen zamanlarda strateji kurmanı kolaylaştıracaktır. Bu güzelim şehri mahveden tarikatın adı Mephistocu. Bu tarikata karşı şehirde küçük direniş gruplar var ancak onları örgütleyecek güçlü bir lidere ihtiyaçları var. Bu lider sen olacaksın, küçük direniş gurplarının Mephistocu tarikatına karşı olan mücadelesine yardım et ve şehrin insanlarını kurtar.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
İşlemci: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II X4 965
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GTX 580 / AMD Radeon HD 7870
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit/ Windows 8 64 Bit/ Windows 10 64 Bit
İşlemci: Intel Core i7-6700K/ AMD Ryzen 5 1600X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GTX 970 / AMD Radeon RX 480
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri