Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Cassidy muhteşem bir korku oyunudur. Oyun ile ilgili olarak bazı önemli bilgilerden bahsetmeliyim. Oyun içerisinde sürekli olarak yanıp sönen ışıklar yer alacak,bu özellikle bazı hastalıkları tetikleyebilir. Bunun yanı sıra oyun özellikle çocuklar için ve topluluk içerisinde oynamak için uygunsuz olabilir. Oyunda bir çok kanlı vahşet sahnesi bulunmaktadır. Şiddet ve kanın yanı sıra bazı sahnelerde sadece yetişkinlere uygun olan, cinsellik ve çıplaklık içeren sahneler olabilir. Yapımcıları bu oyunun, standart korku oyunlarından daha farklı olduğunu iddia ediyor. Bu oyun içerisinde sürekli olarak tekrar eden olaylar barınmamaktadır. Her bir sahnede bir öncekinden farklı bir deneyim sunmaktadır. Psikolojik korkuya odaklanan bir oyun. Psikolojik korkunun yanı sıra fiziksel korku içeren sahnelerde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bunlar peşpeşe gelerek her sahnede farklı bir korku türü ile karşılaşıyorsunuz. Bir sahnede psikolojik bir korku unsuru varsa bir sonraki sahnede fiziksel bir korku unsuru bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sizi gerçekten korkutacak farklı bir korku türü var. Bunu öğrenmek için oyunu oynamanız gerekecek. Oyun içerisinde sizi bekleyen harika ve korkunç bir atmosfer bulunmaktadır. Oyunun korkutmak anlayışısı sürekli olarak sağdan soldan fırlayan ucuz korkuya dayalı değil.
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo U7600
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 510
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN:
İşlemci: Intel Core i3 530
Bellek: 4 MB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 710
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM:
İşlemci: Intel Core 2 Duo U7600
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 510
ÖNERİLEN:
İşlemci: Intel Core i3 530
Bellek: 4 MB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 710
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)