romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Merhabalar - Asylum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asylum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 573

Asylum

Pennywise
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Banlı
TM Üye
Konular
504
Çözüm
2
Online süresi
5mo 16d
Reaksiyon Skoru
2,294
Altın Konu
32
Başarım Puanı
324
MmoLira
3,062
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Adınız: Mehmet Tuğşat Uslu
Yaşınız: 23
Nereli olduğunuz: Konya
Hangi takımlı olduğunuz: Beşiktaş, Konya Demirspor
Forumu nereden bulduğunuz: Tam 10 yıl 3 ay önce açmış olduğum Hamachi pvp serverini tanıtmak için foruma ilk kaydımı yapmıştım. @kronzomt2 hesabıyla yapmıştım.
Forumu beğenip beğenmediğiniz: Forumun bana ve birçok kişiye faydası olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden beğeniyorum

Kendi hakkımdan bahsetmem gerekirse;
Tarih ve felsefe bölümü öğrencisiyim. Kitapkoliğim. Eskiden Metin2 ve LoL oyuncusuydum. Oyun sayesinde bir sürü arkadaş edindim. Arkadaşlarımı farklı yerlerde görmek çok güzel oluyor gerçekten. Kimisi doktora öğrencisi kimisi öğretmen kimisi benim gibi öğretmenliğe hazırlanıyor kimisi memur. Herkes farklı yerlerde. Bazen buluşur "ulan tekrar başlasak mı Metin2'ye?" diye sorarız birbirimize. Kimisi ben evliyim oğlum artık hanım izin vermez der. Kimisi yüksek lisans'a uğraştığı için vakit ayıramaz. Hayat koşulları izin vermez bize. Ama eski güzel günleri yad ederiz. Kitap sayesinde de bilgiler edindim. Kendimi değiştirdim ve geliştirdim. Hayata bakış açım değişti.

Gelirimi nasıl sağlıyorum?
Grafik tasarım yapıyorum.
Devlet dairesinde çalışıyorum.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla araya baya zaman girmiş tekrardan hoş geldiniz sizi tanıdığıma memnun oldum umarım beraber keyifli vakitler geçiririz.

anladığım kadarıyla araya baya zaman girmiş tekrardan hoş geldiniz sizi tanıdığıma memnun oldum umarım beraber keyifli vakitler geçiririz.

Doğrudur. Baya zaman girdi :D Hoşbulduk dostum. Umarım, güzel günler bizi bekler.

Tekrardan hoşgeldiniz bende konyalıyım bir gün sizinle tanışmak isterim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri