D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C4USMultiHack Source 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

dll buildleme nasıl oluyor @EsatOfficial bilgilendirme yapabilir misin hangi paketler kurulu olmalı? vs2019 ile build oluyor değil mi?
derlemesını bılmıyorum en son derlemeye calıstıgımda v160 hatası verıyordu derleme sırasında gelen hataların eksık seylerı metın2 server clıent src sınde externın ıcınde bulunuyor :)

bide eksık olan dırectx8 varken bıle eksık dıe hata verıyordu ondan sonra sıldıydım :D
derlemesını bılmıyorum en son derlemeye calıstıgımda v160 hatası verıyordu derleme sırasında gelen hataların eksık seylerı metın2 server clıent src sınde externın ıcınde bulunuyor :)
Geçen build etmeye çalıştım"d3d8.h" hatası verdi şimdi tekrar bakmak istedim eğer buildlersem konuyada atarım güncellersin

Geçen build etmeye çalıştım"d3d8.h" hatası verdi şimdi tekrar bakmak istedim eğer buildlersem konuyada atarım güncellersin
ıste bende bunu cozemedım d3d8.h bunu temın ettım ama hala eksık dıyordu :D

ıste bende bunu cozemedım d3d8.h bunu temın ettım ama hala eksık dıyordu :D
Externleri metin2 srcsinden aldım update edilmiş halleriydi şimdide .cpplerde hata veriyor externde değil ilginç

123.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)