Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C4USMultiHack Source 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu sourcede damage kısmı calısıyor mu ?
evet hocam degıstırıp kullanan + satan kısıler war suan satısını yapan kısıler mevcut ıcınde bı kac duzen cekılmesı yerler kod satırları bulunuyor onları anlarsınız zaaten guncel buıel altıktan sorna tr gf serverlerınde calısıyor ufak bır ayarlada pvp swler ıcın calıstırabılır bı hale getırebılırsınız

evet hocam degıstırıp kullanan + satan kısıler war suan satısını yapan kısıler mevcut ıcınde bı kac duzen cekılmesı yerler kod satırları bulunuyor onları anlarsınız zaaten guncel buıel altıktan sorna tr gf serverlerınde calısıyor ufak bır ayarlada pvp swler ıcın calıstırabılır bı hale getırebılırsınız
üstadım o kadar bilgim yok ya sadece derleyebiliyorum o zaman indirmeye gerek yok eğer içinden kod değiştirmek gerekli ise ya da derlenmiş hali var mı acaba elinizde ? olursa çok makbule geçer

üstadım o kadar bilgim yok ya sadece derleyebiliyorum o zaman indirmeye gerek yok eğer içinden kod değiştirmek gerekli ise ya da derlenmiş hali var mı acaba elinizde ? olursa çok makbule geçer
ıcıne gırıp ısmını degısıp buıld edın sonra tr serverınde deneyebılırsınız ıcınde cok bısı degısmesıne gerek yok yaanı temayı degısebbılırsınız ıconları fılan anlamında :)

@EsatOfficial nasıl program haline dökebiliriz bu kodları ben hiç anlamıyorum bu işlerden :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)