Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Eline sağlık 

Bir de şunu da not düşmek lazım, wordpress arka planda sunucunuzu zorlayabilecek düzeyde eklenti ile çalışmaktadır. Yani plugins sayısını artırdıkça sunucunuzu zorlayacaginiz anlamına gelir. Wordpress temelinde bir blog yazılımıdır ancak günümüzde pluginsler ile e-ticaret sitesine bile dönebilmektedir.
wordpress.com ücretsizdir. Ücretsiz pakette bir alan adına ve sunucuya ihtiyacınız olmaz. blogger.com da olduğu gibi size subdomain ile sitenizi kurma şansı verir. Örneğin adiniz.wordpress.com gibi. Ha tabi ne kadar göze hoş dosta güven düşmana korku salan bir domain derseniz, bence

Yedekleme konusunda da otomatik yedek alan pluginsler mevcut. Ücretli mi ücretsiz tam hatırlayamıyorum.
Codecanyon gibi sitelerden ücretli tema ve pluginlere ulaşabilirsiniz.
wordpress.com ücretsizdir. Ücretsiz pakette bir alan adına ve sunucuya ihtiyacınız olmaz. blogger.com da olduğu gibi size subdomain ile sitenizi kurma şansı verir. Örneğin adiniz.wordpress.com gibi. Ha tabi ne kadar göze hoş dosta güven düşmana korku salan bir domain derseniz, bence

Yedekleme konusunda da otomatik yedek alan pluginsler mevcut. Ücretli mi ücretsiz tam hatırlayamıyorum.
Bir de şunu da not düşmek lazım, wordpress arka planda sunucunuzu zorlayabilecek düzeyde eklenti ile çalışmaktadır. Yani plugins sayısını artırdıkça sunucunuzu zorlayacaginiz anlamına gelir. Wordpress temelinde bir blog yazılımıdır ancak günümüzde pluginsler ile e-ticaret sitesine bile dönebilmektedir.
wordpress.com ücretsizdir. Ücretsiz pakette bir alan adına ve sunucuya ihtiyacınız olmaz. blogger.com da olduğu gibi size subdomain ile sitenizi kurma şansı verir. Örneğin adiniz.wordpress.com gibi. Ha tabi ne kadar göze hoş dosta güven düşmana korku salan bir domain derseniz, bence![]()
Sadece blog açmak isteseydim bloggerdan açardım. Hostingleri zaten kendileri sağlıyor. Temaları da ucuz. Taş çatlasın 12 dolar oluyor. Domain + Tema ücreti = 176 TL civarı tutuyor. Blogger rehberinide paylaşacağım birkaç gün içerisinde

Elinize sağlık gayet basite indirgenmiş bir anlatım olmuş.
Teşekkür ederim. Blogger incelemeside yaptım bu linkten ulaşabilirsin

https://forum.turkmmo.com/konu/3805018-blog-acma-siteleri-bolum-2-blogger-blogspot/
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)