HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba turkmmo forumunun değerli üyeleri bugün sizlere yaşadığım can sıkan bir hatayı paylaşacağım.
Laptop Masaüstü klavyeniz çalışmasına rağmen windows son güncellemesinden sonra yetki alamadığı için klavyeniz devre dışı kalıyor araştırmamdan sonra sorunum çözüldü
İlk olarak
ekran geldikten sonra "regedit" yazıp tamam tuşuna basınız
Yukarda gelen ekranda HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Run
Bu ekrana geldiğinizde boş bir alana sağ tıklayın Yeni > Dize Değeri
Gelen ekranda kendinize göre random isim verebilirsiniz ben Turkmmo ismini verdim bunun için sağ tıklayınız ve değiştir seçiniz
Değer verisi kısmına bu uzantıyı yapıştırın : C:\Windows\System32\ctfmon.exe ve bilgisayarı yeniden başlatın
Bilgisayar yeniden başlatıldığında sorunsuz şekilde tuşlarınız aktif olacaktır.
Laptop Masaüstü klavyeniz çalışmasına rağmen windows son güncellemesinden sonra yetki alamadığı için klavyeniz devre dışı kalıyor araştırmamdan sonra sorunum çözüldü
İlk olarak
ekran geldikten sonra "regedit" yazıp tamam tuşuna basınız
Yukarda gelen ekranda HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Run
Bu ekrana geldiğinizde boş bir alana sağ tıklayın Yeni > Dize Değeri
Gelen ekranda kendinize göre random isim verebilirsiniz ben Turkmmo ismini verdim bunun için sağ tıklayınız ve değiştir seçiniz
Değer verisi kısmına bu uzantıyı yapıştırın : C:\Windows\System32\ctfmon.exe ve bilgisayarı yeniden başlatın
Bilgisayar yeniden başlatıldığında sorunsuz şekilde tuşlarınız aktif olacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)