SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Discourse Forum Yazılı Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asylum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar. Ülkemizin ekonomik şartlarından dolayı çoğu kişi buna bende dahil Xenforo tema kuramıyoruz. Lisans ücreti pahalı. Bu nedenden dolayı Mybb,Phpbb,SMF gibi ücretsiz forum yazımlarına yönelim oluyor. Şuan rivajda olan bir forum yazılımı var. Discourse. Discourse yazılımı hem forum hemde tartışma platformu içerikli. Türkçe rehberi yok denecek kadar az. O az diye belirttiğim kesim ise ücretli yapmakta. Discourse forum yazılımı hakkında içerikler paylaşırsanız çok sevinirim :)

Merhabalar. Ülkemizin ekonomik şartlarından dolayı çoğu kişi buna bende dahil Xenforo tema kuramıyoruz. Lisans ücreti pahalı. Bu nedenden dolayı Mybb,Phpbb,SMF gibi ücretsiz forum yazımlarına yönelim oluyor. Şuan rivajda olan bir forum yazılımı var. Discourse. Discourse yazılımı hem forum hemde tartışma platformu içerikli. Türkçe rehberi yok denecek kadar az. O az diye belirttiğim kesim ise ücretli yapmakta. Discourse forum yazılımı hakkında içerikler paylaşırsanız çok sevinirim :)

Fikir için teşekkür ederiz araştırmalarımızın ardından konu altında bilgi vereceğim :) xenforo için gelirsek lisans almanıza gerek yok aslında nulled halini bir çok yerden indirebilirsiniz :)

xenfiro ıcın lısansa gerek yok hazır sablonu pıyasada war forum ıcınde hem eklentılerı hemde forum teması paylasıldı - ıyı gunler

Forumu Forum yapan xenfiro degıldır .

Forumu forum yapan unsurlardan bırısı Toplulugun butune olan hakımı

Yanılmıyorsam en son 2012-2013 yıllarında vBulletin yazılımının nulledini kullanmıştım. Arama motorunda sitemin sıralamaları hep düştü. Elimden geleni yaptım lakin yükseltemedim. Sonrasında sitemde yavaşlama ve performans düşüklüğü oldu. O dönem bu işlerden anlayan arkadaşlarıma sorunlarımı ilettiğimde nulled kullandığım için olduğunu hatta sitemin down olabileceğini söylediler. Her gece kafamı yastığa koyup sitem kapanacakmı korkusuyla uyumaya calışacağıma nulledi bırakmaya karar verdim ve Mybb kullanmaya başlamıştım o dönem. Nulled kullanmayı düşünmüyorum açıkcası. Teşekkür ederim :) @AsiLZade

Açıklamamı yaptım dostum eyvallah :) @EsatOfficial

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri