Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplandı mhms mail lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rhanb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 317

Rhanb

Level 3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
28
Çözüm
11
Online süresi
4d 4h
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
233
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar forumdaki bütün panelleri denedim sorun panellerde mi acaba diye... wmcp, bestia, tmcp, en son mhmsye kadar geldim, şu oyuncular için mail ayarlarını bir türlü yapamıyorum lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi? mail gönderilemedi diyip duruyor bi çözemedim, pleskten mail açtım panelden açtığım maili girdim ama olmuyor... fonksiyonlar.php adlı dosyada da şöyle bir şey buldum fakat nereye ne yazarsam yazayım site ile bağlantım kopuyor... şimdiden teşekkür ederim
Screenshot_1.jpg

Çalıştığınız bilişim ile iletişime geçip mail host bilgilerini almanız gerek. Bilgilerin hepsini doğru girdiğiniz takdirde çalışması gerek. Sorununuz devam eder ise ulaşabilirsiniz.

bilişime yazdıgım metin: selam, şu şifremi unuttum, vs. maillerini gönderememe sorunu yüzünden bir çok panel değiştirmek zorunda kaldım... tekrar mhmsde buldum kendimi, belki burada çalışır diye... acaba şunun tam çözümünü bana gösterebilir misiniz? gerçekten kafayı yiyeceğim. veya siz düzeltebilirseniz düzeltin sonra bana sorunun nereden kaynaklandıgını söylerseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

bilişimin verdiği cevap : Merhabalar, panelin mail ayarlarını doğru bir şekilde yaparsanız gönderir hotmail dışında her yere mail gider.

yardımcı olabilir misin sana zahmet @LichKinq

bilişime yazdıgım metin: selam, şu şifremi unuttum, vs. maillerini gönderememe sorunu yüzünden bir çok panel değiştirmek zorunda kaldım... tekrar mhmsde buldum kendimi, belki burada çalışır diye... acaba şunun tam çözümünü bana gösterebilir misiniz? gerçekten kafayı yiyeceğim. veya siz düzeltebilirseniz düzeltin sonra bana sorunun nereden kaynaklandıgını söylerseniz çok sevinirim iyi çalışmalar

bilişimin verdiği cevap : Merhabalar, panelin mail ayarlarını doğru bir şekilde yaparsanız gönderir hotmail dışında her yere mail gider.

yardımcı olabilir misin sana zahmet @LichKinq

Tabiki , memnuniyetle. Ö.M Olarak attığım discord adresinden bana ulaşın yardımcı olayım.

mail port ve hostu yanlış yazıyormuşum sorun çözülmüştür @LichKinq 'e çok teşekkür ediyorum.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri