- Konular
- 2
- Online süresi
- 10021s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 4 Yıl 11 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar selamlar, 2015-2017 arasında oynadığımız güzel pvplerden açmak istiyorum. Files hazırlandıktan sonra lisansını alacağım. Hazırlayan arkadaşa hakkını vereceğiz. Bu işlerin benzerini yapabiliriz ama konuda bizden prosu vardır elbet. Hile yazılımını bilmesi zorunlu değil onu ayrıda yaptırabiliriz sonradan fakat oyunla ilgili files düzenlemesi oyuna giriş ekranı vb. tüm detayları değiştirebilecek sorunsuz çalışıcak, sıkıntıları sonrasında ücretsiz çözücek birisini arıyorum. İletişime geçerseniz sevinirim. Birde bunları yaparken bize de bazı detayları öğreticek yaptığı işi paylaşan usta olursa sevinirim, sonuçta hepimiz insanız ve gelişmek öğrenmek isteriz. Eminim benim isteklerimi herkes yapamaz o yüzden işin ehli olan insanlar yazarsa sevinirim. Ayrı olarak birisi de pvpmize uygun karakter sıralamaları,online sayısı tamamen aktif sorunsuz gözüken site yapabilirse yazabilir.