xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Simya Efsun hatası, Zindana giriş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CortexAI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

CortexAI

Deneme Moderatör
Deneme Mod
Konular
11
Online süresi
2mo 1d
Reaksiyon Skoru
177
Altın Konu
0
Başarım Puanı
98
MmoLira
3,165
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Simya üretilip ışınlandığımızda oluşan sorun
1621072886350.png

paylaşılan Viphosting filesini olduğu gibi kurduğumda yani object klasörü içinde questler için make çekmeden kullanıyorum zindanlara felan sorunsuz giriş yapılıyor. Filesi paylaşan kişi sadece quest'leri paylaşmış bende kendi imkanlarımla quest_list ve çalışan bir make.sh ekledim questleri ayrı olarak paylaşmış onuda ekledim make çekip /reload q yapıyorum zindana giriş yapınca hiç hata vermeden içeri aldığı gibi köye gönderiyor. Bilgisi olan veya ilgilenmek istiyen varsa sevinirim.

Son düzenleme:
Simya üretilip ışınlandığımızda oluşan sorun
Ekli dosyayı görüntüle 55548

paylaşılan Viphosting filesini olduğu gibi kurduğumda yani object klasörü içinde questler için make çekmeden kullanıyorum zindanlara felan sorunsuz giriş yapılıyor. Filesi paylaşan kişi sadece quest'leri paylaşmış bende kendi imkanlarımla quest_list ve çalışan bir make.sh ekledim questleri ayrı olarak paylaşmış onuda ekledim make çekip /reload q yapıyorum zindana giriş yapınca hiç hata vermeden içeri aldığı gibi köye gönderiyor. Bilgisi olan veya ilgilenmek istiyen varsa sevinirim.
Simya efsununda sıkıntı var kardeşim, efsunları düzenle kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri