Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mersis2
Harita zindan model vs hiçbiri bana ait değildir
gerek forumdaki warez unpackler kendi açtığım unpackler veya kullandığım fileslerin packleri
veya yabancı forumların unpackleri yabancı toplumlardaki konular ve daha birçok kaynaktan topladığım yüzlerce npc zindan harita vslerdir
Modeller bana ait olmadığından onlar hakkında hiçbir ücret talep etmiyorum sadece ekleyip ücret alıyorum eklemesi zor değil hatta belkide en kolay işlerden fakat ben çok fazla zevk alıyorum boş vakit öldürmekte denebilir
gerek forumdaki warez unpackler kendi açtığım unpackler veya kullandığım fileslerin packleri
veya yabancı forumların unpackleri yabancı toplumlardaki konular ve daha birçok kaynaktan topladığım yüzlerce npc zindan harita vslerdir
Modeller bana ait olmadığından onlar hakkında hiçbir ücret talep etmiyorum sadece ekleyip ücret alıyorum eklemesi zor değil hatta belkide en kolay işlerden fakat ben çok fazla zevk alıyorum boş vakit öldürmekte denebilir
Map sayısı olarak gereğinden fazlaca var discorddan yayın açarak tek tek gösterebilirim ortalama 300 civarı harita
En az 10 adet harita ekliyorum tek veya 2 3 harita için vaktim yok malesef
Fiyat olarak anlaşması basit fiyata çok takılan birisi değilim
Zindan bilgilendirme sistemine eklemesi harita item ve mobların adlandırılması item açıklaması gibi şeyler size kalmakta
tekkat zindan olarak istediğiniz kadar zindan çıkarabilirim
zindan harita harici kostüm silah fişi binek vs eklemesi yapmıyorum
(Ekletmesi ücretlidir modeller ücrete dahil değildir)
En az 10 adet harita ekliyorum tek veya 2 3 harita için vaktim yok malesef
Fiyat olarak anlaşması basit fiyata çok takılan birisi değilim
Zindan bilgilendirme sistemine eklemesi harita item ve mobların adlandırılması item açıklaması gibi şeyler size kalmakta
tekkat zindan olarak istediğiniz kadar zindan çıkarabilirim
zindan harita harici kostüm silah fişi binek vs eklemesi yapmıyorum
(Ekletmesi ücretlidir modeller ücrete dahil değildir)
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)