emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Fortnite Lobide Nasıl Oturulur

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Fortnite Lobide Nasıl Oturulur

191a4ab2171978e9e.jpg

Zaman zaman, Fortnite oynarken çeşitli nedenlerden dolayı birkaç dakika ara vermeniz gerekebilir. Belki tuvaleti kullanmanız, köpeği gezdirmeniz, içecek birşeyler almaya gitmeniz veya sadece bir mola vermeniz gerekiyor olabilir. Bir süreliğine, partinizdeki takım arkadaşları bu duraklamayı kabul etmek ve Hazırlanmanızı beklemek zorunda kaldı. Neyse ki, artık durum böyle değil ve artık partide kalarak Oturabilirsiniz , siz ailenizle ilgilenirken arkadaşlarınız oyuna devam edebilirler .

Birinci Adım: Ayarlar Menüsünü Açın

Muhtemelen bunu nasıl yapacağınızı zaten biliyorsunuzdur, ancak bilmiyorsanız, kullandığınız sisteme bağlı olarak şu talimatları izleyin:

PC: Esc tuşu
Xbox ve PS4: Seçenekler düğmesine basın
Switch: Artı düğmesine basın

İkinci Adım: Sosyal Menüyü Açın

23280c645eaf06488.jpg

Ayarlar Menüsünde, yukarıdaki resimde vurgulanan bir Dişli Simgesi vardır. Sit Out'u seçmenize izin veren menüyü açmak için bu simgeyi seçin.

Üçüncü Adım: Oturun yazan seçeneği seçin.

34b07a25c7a6da049.jpg

Yukarıdaki resimde vurgulananlar, Oturmayı etkinleştirmek için basmanız gereken seçeneklerdir. Not: Bunun işe yaraması için bir partide olmalısınız. Aksi takdirde, durumunuzu yalnızca Dışarıda olarak ayarlayabilirsiniz.

Şimdi güzelce oturuyorsunuz ve ekibiniz oyunu oynamaya devam edebilir. Zaman sınırı yoktur, bu yüzden ihtiyacınız olduğu kadar uzun süre kullanmaktan çekinmeyin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri