Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Fortnite Noel Görünümleri

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1633fc4242049c21f.jpg

Fortnite Noel Görünümleri - Tüm Yıllar ve Tüm Liste!

Fortnite Noel 2020 Görünümleri

Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da ücretsiz kostümler için harika bir yıl, çünkü Kartopu Operasyonu görevlerini tamamlayarak Snowmando ve Frost Squad alabileceksiniz .

2020.jpg

Fortnite Noel 2019 Görünümleri

Globe Shaker gerçekten harika ve benzersiz bir kostüm seçeneğidir. Yule Trooper, size biraz Noel Öncesi Kabus havasını veren harika bir konsept. Shiver, doğrudan Noel ile ilgili olmasa da, diğer kostümlerden sıyrılan eğlenceli bir kış seçeneğidir. Sezonu seviyorsanız, ancak tatille doğrudan ilgili bir şey istemiyorsanız iyi bir seçim.

2019.jpg

Fortnite Noel 2018 Görünümleri

2018 Noel kostümlerinde bazı eksikler var. Bence Slushy Soldier ve Grimbles biraz küçümseniyor. Slushy harika bir tür, eğlenceli ve çılgın bir kostüm Grimbles sadece konsepti doğru anlıyor ve özellikle şeytani olan kötü stil versiyonu da gerçekten güzel. Krampus aynı zamanda pek çok harika detaya sahip oldukça benzersiz bir kostüm.

2018.jpg

Fortnite Noel 2017 Görünümleri

Bu sadece zamana meydan okuyan harika bir kostüm grubudur. Ginger Gunner ve Merry Marauder ile harika görünümlü Zencefilli kıyafetlerine sahipsiniz. Nog OPS başka bir basit görünüm, ancak tematik olarak çok iyi yapılmış. Codename ELF bir başka harika kıyafetti ve 2018'de geri dönmediği için çok arandı. 2019'da bir pakete atıldı ve hatta ona yeni bir stil eklendi.

2017.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri