Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Edit//

Serkan Bostancı

Map Designer
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
26
Online süresi
20d 6h
Reaksiyon Skoru
85
Altın Konu
1
TM Yaşı
5 Yıl 3 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
94
MmoLira
5,585
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Edit///

Son düzenleme:
Haritada bölgeleri sildikten sonra klavyede bulunan "Insert" tuşuna bas.
ardından Editörün F kısmında aşağı doğru in "Save ServerAttr" var ona bas en son haritayı kaydet, serverattrları hem client hem gameye at.

eğer yine olmazsa aynı yerden önce "Reset Attr Map" yap sonra bu dediklerimi sırasıyla yap.
Bu arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra sorunun devam etmesi mümkün değil. Tüm işlemleri yaptıktan sonra insert tuşuna basıyorsun sonra server_attr reset demeniz gerekiyor 1.bölümde alt tarafta sonra klasörü kayıt ediyorsunuz save ediyorsunuz. sonra harita klasöründe server_attr çıkar onu server tarafındaki map klasörüne atıyorsunuz hangi mapte işlem yaptıysanız o map klasörüne sonra save ettiğiniz klasörü client tarafına server_attr atmanız gerekmiyor. Server_attr'yi server tarafından çeker sonra reboot bu kadar.

Bu arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra sorunun devam etmesi mümkün değil. Tüm işlemleri yaptıktan sonra insert tuşuna basıyorsun sonra server_attr reset demeniz gerekiyor 1.bölümde alt tarafta sonra klasörü kayıt ediyorsunuz save ediyorsunuz. sonra harita klasöründe server_attr çıkar onu server tarafındaki map klasörüne atıyorsunuz hangi mapte işlem yaptıysanız o map klasörüne sonra save ettiğiniz klasörü client tarafına server_attr atmanız gerekmiyor. Server_attr'yi server tarafından çeker sonra reboot bu kadar.
Ben bu sorunu 1 aydır yaşıyorum. yani kısaca mümkün. ilk defa öğrenmiyorum ayrıca Navia Games adlı arkadaşta yardımcı oldu baktı anlam veremedi. Eğer bilgin varsa özelden gel bağlantı kuralım yapabilirsen sorunu burada paylaşalım ??

Merhaba arkadaşlar,
World Editör üzerinden nesnelerin block kaldırma işlemini yapıyorum.
Kaldırmama rağmen gene oyunda aktif gözüküyor.

Videoda örnek olarak gösterdiğim yoldan ilerliyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

HARİCİ, SORUN ÇÖZEN İSTERSE HARAKETLİ (GIF) AWATAR HEDİYEM OLACAK!

Yorumlar'dan, mesaj yoluyla, mail- ve facebook yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
Teşekkürler.
Mail ; srknbstc@gmail.com
Facebook ; https://www.facebook.com/srkn.bstc/

Discord üzerinden iletişime geçin yardımcı olayım hocam https://discord.gg/uMUsEGstqH

Discord kullanmıyorum özelden yazar mısın sana zahmet?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri